İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir.

Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel ve önemli konularda yapmak istediğiniz girişimler için gerekli fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz bugün size bu konularda beklemediğiniz mesafeler kaydettirebilir. Olumsuz tepkiler alabileceğiniz birtakım gelişmeler içindesiniz. Bu gelişmelerden kendinizi sıyırmanız gerekiyor. Gecikmiş kararlar sizi bazı risklere sokabilir.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Koç burcunda ilerliyor. Günün ilk başlarında Ay-Kiron kavuşumu duygusal tarafınızın ağır bastığı bir günde olabileceğinizi gösteriyor. Şansınızın açık olduğu bir gündesiniz. Sosyal yönünüzle birçok ortamda bulabilirsiniz. Ay'ın Venüs ile yaptığı olumlu görünüm sayesinde bugün aşk hayatınızda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bugün birine şans vermeyi düşünebilirsiniz. Dostlarınızda bu konuyla ilgili aracı olabilirler. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Başına BuyruksunAy, bugün ateş burcunda hareket ederken seni de hırslı biri haline getirebilir. Birlikte çalıştığın kişilerlebirliği içinde olacaksın ancak lider olduğunu gösteren konuşmalardan da kaçınmayacaksın. Ay öğlen saatlerinde disiplin gerektiren konulara yönelmende yardımcı olabilir. Bugün, kendinle ilgili yeni deneyimler kazanma çabasındasın. Birlikte olduğun kişiyle ortak çalışmalar yapmak için uygun bir gündesin. Onunla paylaşacağınız çok şey var. Fakat senin değişime olan ihtiyacın yüzünden, sosyal ilişkilerini kendi tarzına göre yaşaman aranızda sorun olabilir. Sevgilin bugün sana özgürlükte bir yere kadar diyebilir. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız bir haber sizleri heyecanlandırabilir ve arkadaşlarınıza hemen haber vermek isteyebilirsiniz. Bu coşkunuzu iyi kontrol etmelisiniz. Emin olmadığınız konularda bilgi paylaşmamalısınız.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluk aldığınız konuların kaç tanesini içinizden kaç tanesini ise dışardan dayatmaya hayır diyemediğiniz için olduğunu tesbit ederek gerekli adımları atmalısınız.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkizler burcu çok fazla kükrüyorsunuz. Bu dönem iyice asabileştiniz. Öfkenizi kontrol edemediğiniz zamanlar oluyor. Öfke sizinle bağdaşan bir duygu değildir. Sizde güzel durmuyor. İş hayatınız karışmış olabilir. Normal. Çok fazla sorumluluğu bir arada alıyorsunuz. Kontrol etmek istediğinizi biliyorum ama her şeyi bir anda kontrol edemezsiniz. Başkalarına güvenmeyi de öğrenmeniz gerekiyor.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet tam size göre bir gün. Zira Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Arkadaşlarınızla tempolu bir güne imza atabilirsiniz. Aman mantar gibi ortaya çıkan tartışmalardan şiddetle kaçının. Yeni tanışacağınız kişilerle hızlıca bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bugün başlayan ilişkiler çok kalıcı olmayacaktır veya hızlıca şekil değiştirecektir. Dans etmek, bol bol iletişim kurmak, neşeli sohbetlere katılmak, parlak fikirler ortaya atmak size iyi gelir.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardındanhayatınızda ve kariyerinizde yeni bir dönem başlıyor. Görev ve sorumluluk alanınızda yenilikler ve yeni gelişmeler olabilir.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 51" R
Ay
Balık
07° 37' 55"
Merkür
Koç
18° 21' 39"
Venüs
Boğa
04° 43' 49"
Mars
Koç
02° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 54"
Satürn
Balık
16° 50' 15"
Uranüs
Boğa
22° 31' 15"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 43"
Lilith
Başak
23° 40' 25"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>