İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konularında yenilik yapma isteği içinde olmanız mümkün. İlişkinizden memnun değilsiniz ve bunu açıklama gereğide hissetmiyorsunuz. Belki de karşınızdakinin de buna ihtiyacı olmadığını düşünüyorsunuz. Ama bu yaklaşımınız sizi büsbütün düşüncesiz biri haline getiriyor.

Okumaya, öğrenmeye önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. İş yerinizde istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Hevesli ve girişkensiniz, ama bugün alacağınız riskli kararlar ve yeni adımlar beklenmedik engellerle karşılaşabilir. Kişilik çatışmaları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yeni konulara ve öğrenmeye açık hissedebileceğiz aktif bir gündesiniz. Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar size yolculuk fırsatını beraberinde getirebilir. Güvendiğiniz kişilere danışmak yerinde olacaktır. Beraber de hareket etmeyi düşünebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişinin rahatlatıcı yansıması büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından son derece yararlıdır. İçinde bulunduğunuz sistemin bir parçası olarak, bir yanımızla düzene bağlıyız. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü,hayatınızla ilgili konularda arzu ettiğiniz imkanlara kavuşma özleminin işaretçisidir. Kazanç getirici işlere ihtiyacınız var. Çünkü bu sayede geleceğinizi güven altında hissedersiniz. Bu görünüm, özellikle bu yönde atmak istediğiniz adımları gösteriyor. Para vedurumunuzdaki iyileşme, hayatı daha olumlu yönde görmenizi sağlayacağını bilirsiniz. Bu kriterlere göre hareket edersiniz. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığında birlikte çalıştığımız kişiler veya ailemizin bize karşı ılımlı ve sevgi dolu yaklaşmasından yanayız. Farklı bir dünyada yaşamak, zorluklardan uzak durmak, huzura kavuşmak istiyoruz. Ancak evimiz sınırları içinde üstümüze düşen görevler var. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden cesur olacaksın! Bu fırsatı yakalamak istiyorsan hayatın seni değiştirmesine izin ver!

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Ev hayatınızda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki duygusal değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir. İşlerinizi daha iyi yönde revize edebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin çok fazla üstüne düşüyorsunuz. İlginizden bunalmaya başladı. İlgilenmeniz güzel fakat dozunu ayarlamayı öğrenmeniz gerekiyor. Aksi halde onu kaybedebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim halinde olanlarla özel olarak kalması gerekenler konusunda zorlanabilirsiniz. Bu da size minik krizler şeklinde yansıyabilir. Sezgilerinizle iletişim gücünüz arasında bir yol bulmalısınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı fikirlerinizi ve yeteneklerinizi topluluklar önünde rahatça ifade edebilirsiniz. Ani bir seyahat planı yapar, kısa yolculuklarda yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Vize işleri, tatil rezervasyonları, uçak biletleri organize edebilirsiniz. Sizin için oldukça hareketli geçen bir gün olacaktır.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 09"
Ay
Kova
21° 19' 44"
Merkür
Koç
17° 43' 49"
Venüs
Boğa
03° 19' 08"
Mars
Koç
01° 10' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 49"
Satürn
Balık
16° 44' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 18"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 53"
Lilith
Başak
23° 32' 48"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>