İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor.

Hata olduğuna kırk dereden su getirtilerek zor ikna edildiğiniz bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 09 Aralık saat 11:59-26 Ocak 2018 saat 15:56 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde ilerleyecek. Yenilenmek için, düzene kavuşturulması gerekenlerin mutlaka ele alınması lazımdır. Mars Akrep burcunda güçlüdür. Tepkileriniz sertleşebilir veya size sert tepkilerde bulunabilir. İradenize hakim olmanız, restleşmelerden kaçınmanız, ortama göre tedbirli olmanız yararlıdır. İstekler tutku hatta ihtiras halini alabilir. Elde etmek, mutlak hakim olmak, inatlaşmak, benim arzularım önemli diyerek baskın olmanız hususunda sizi uyarmalıyım. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özelliklehayatınızla alakalı konularda ılımlı hareket etmek şart. Rekabet, uyumsuzluk hem ilişkilerinizi bozar hem de verimsiz çalışmanıza neden olabilir. Güçlü kişi olmanın sınırını bilmekte yarar var. İş hayatına yeni atılacak olan gençlerimiz disiplinli bir şekilde çalışarak, işi iyice öğrenmeliler, çalışma hayatına alışmalılar. Ben buna staj dönemi olarak bakıyorum. İşi öğrendiğinizde başka birbaşvurusunda bulunabilir veya bulunduğunuz yerde kalıcı olarak çalışabilirsiniz. Bu geçişin arzu edilen hedefe ulaşmamızda kuvvet olması dileğimle,

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü alışkanlıklarını azaltmak adına bir adım atabilir, evinde bazı değişiklikler yapabilirsin.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ve evde meşgul olmak açısından hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizi netleştirmeye çalışın.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen İkiz'ler korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı ve gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz…

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece hareketli günler geçiriyorsunuz. Yeni istekler ve farklı planlarınız olabilir. Harekete geçmek istediğiniz konuda çok çeşitli haberler duyabilirsiniz. Tabii bunun sonucunda kararsızlıklar içine girebilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma alanlarınızdaki mücadeleleriniz artacak. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı ve yapacağınız egzersizler, enerjinizi olumlu şekilde harcamanızı sağlayabilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars bugün Akrep burcuna geçiş yaparak, sizin gündelik hayatınıza kökten değişecek yeni bir düzen getirecek. İş arkadaşlarınızdan ayrılma kararı alan olabilir. Sağlık konularıyla ilgili bir kontrolden geçmeniz doğru olacaktır. Boşaltım sisteminizde hassasiyet olabilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 47' 53" R
Ay
Boğa
14° 29' 29" R
Merkür
Koç
21° 42' 21"
Venüs
Boğa
10° 21' 60"
Mars
Koç
05° 34' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 22"
Satürn
Balık
17° 12' 48"
Uranüs
Boğa
22° 47' 06"
Neptün
Balık
29° 07' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 47"
Lilith
Başak
24° 10' 52"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>