Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede ortak beklentiler içinde görünüyorsunuz. Çevrenizde, ortak noktanızın olmadığı insan sayısı hayli fazla. Bu insanlarla ilişkileriniz konusunda düşünceler ve birtakım sorular geliştiriyorsunuz. Kendinizden son derece memnun olmanızdan kaynaklanan bir yalnızlığınız var.

1 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:53 Mars-Neptün kavuşumu, gerek kişisel girişim ve gerekse ortaklaşa finansal ilişkilerin, bankalarla alakalı konuların, borçlanma veya kredi gibi meselelerin birkaç gün boyunca mutlaka dikkatli biçimde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Çünkü mevcut durum veya sıkışıklığa çare bulalım diye, riskli işlere kalkışmayız. Gözümüzü boyayan, mümkün gibi gözüken herhangi bir teklif, daha sonra zorlanmamıza yol açabilir. Size sunulanın önüne ve ardına bakmanızda yarar görüyorum. Saat 19:23 Ay-Uranüs olumlu görünümü, gayet hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür olduğunuzda, size karışılmadığında rahat edersiniz. Saat 20:38 Ay-Jüpiter görünümü, sosyal ortamların, yeniliklerin ve bizi heyecanlandıran gelişmelerin işaretçisidir. Karşı cins üzerinde de etkiliyiz. Bu saat itibariyle bulunduğumuz ortamda hem nazik yaklaşımımız hem farklı duruşumuzla ilgi uyandırırız. Fikirlerimiz beğenilir. Pozitif ve gayet özgür hareket edebiliriz. Saat 21:04 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. 2017 Yılının sizlere hayırlı mutluluk, sağlık, başarı ve şans getirmesini dilerim.

1 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinlenme ve enerjini toplama zamanı. Duygu ve düşüncelerinde karışıklıklar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınla plan yapmak isteyebilirsin.

1 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu ay popülariteniz artıyor Sevgili Koçlar. Ara sıra zorluk çekecek olsanız da kariyerinizde yükselişe geçeceğiniz bir ay olabilir. Bu süre zarfında her işi üstlenmemeye çalışmalısınız. Günün Atmosferi:Yeni yıla dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bugün yıllık burç yorumlarınızı da yayına aldık; okumanızı öneririm Niobe'ce. 2017'nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yılın ilk gününde düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir gündesiniz. Gruplar ve arkadaşlıklar gününüze hareketlilik getirebilir.

1 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emekleriniz çok yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

1 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizden yükselen enerjinin giderek büyüdüğünü hissedeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için dayanılmaz arzular duyabilirsiniz fakat daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, harekete geçmeden önce olayların gelişmesini beklemelisiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın bu ilk gününde dinlenmeye zaman ayırmalı, enerjinizi yerinde ve doğru şekilde kullanmaya çalışmalı, fiziksel aktivitelerden mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışmalısınız. Çok çabuk yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sakin zaman geçirebileceğiniz fırsatlar olabilir.

1 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

1 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>