Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan bir davet alabilirsiniz. Temponuza ayak uyduramadığı için zaman zaman canınız sıkılıyor ama farklı koşullar içinde olduğunuzu görmelisiniz.

Herkesin istekli olduğu biryolculuğu size teklif edilebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse aynı zamanda kısa bir tatil yapma olanağı da bulabilirsiniz. İş yaşamınızda çok göz dolduruyorsunuz.

Dostlar arasındaki para alışverişleriniz çok saygıdeğer. Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Siz bu satıştan bir şey beklemiyorsunuz ama sizinle paylaşmayı düşünüyorlar.

Biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret verenlerin görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün en yakınlarınızdan bile gizleyeceğiniz özel bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme işle ilgili ve çok önemsediğiniz bir kişiyle olabilir. Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bu beklentileriniz karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. Bazı beklentileriniz haksız ve abartılı olabilir. İnsanların verdikleriyle yetinmeyi öğrenmeye çalışmalısınız.

1 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 02:10 Ay-Mars kavuşum etkisinde başlıyor. Bize yeni bir adım atabilme cesareti veriyor. Ekip çalışması ve sosyal ilişkiler güçlenir. Bir amaç etrafında birleşilir. Siyasi grup, organizasyon, takım halinde yapılan aktiviteler başarılı şekilde lanse edilir. İnsancıl amaçlar, geleneksel olandan uzaklaşmak, yeniye yer açmak, maddi-manevi kazançlı çıkmak bu görünümün size sunduğu kuvvettir. Saat 11:02 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde sıkıntılarımızdan kurtulmak, maddi-manevi anlamda rahatlamak isteriz. Piyasa şartlarının zorluğu ortadadır. Bir şekilde çözüm bulmak isteriz. Bir yerden para gelmesini, birisinin destek vermesini veya bir sürpriz gelişmenin bizi rahatlatmasını isteriz. Sınava girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü oldukça sosyal geçireceksin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

1 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda kadınlarla olan ilişkilerinizde bazı rekabetler ve gurur tartışmaları yaşayabilirsiniz. Özellikle kariyer ve maddi kaynaklara bağlı olarak yaşanacak bu tartışma sizlere bazı engeller olarak geri dönüş yapabilir. Özel ilişkilerde ise bazı hayal ve istekleriniz artık gerçekleşebilir ve önünüzü daha net görebilirsiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar içerisinde yeni hedefler ya da büyük düşünceler size heves getirebilir. Yeni fikirler ve ilerleme arzusu içindesiniz.

1 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEKLERIİNİZİ gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

1 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra alacağınız kararlar çok daha etkili ve uzun vadeli olurken, spora gitmek, yeni insanlarla tanışmaya şans vermek, devam eden ilişkilerinizde verimli görüşmeler yapmak ve kendinize bir eğlence zamanı ayırarak sosyal ortamlarda bulunmak için ideal ve keyifli bir zamanda olacaksınız.

1 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık hayatın daha eğlenceli taraflarını keşfetme arzusundasınız. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı bu dönemde iyice gözden geçirmeniz gerekiyor.

1 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcunda seyahati sizi sosyal hayatta orijinal fikirleri savunan kişi ve grupların içine dahil edecek.Yeni keşifler ve buluşlar, renkli kişiliğinizi harekete geçirir. Grup çalışmalarına dahil olmak ve fikirlerinizi aktarmak için şans sizden yana. İnterneti yoğun kullanın.

1 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

1 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>