Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızca kendinizi değil, partnerinizi ve sizinle ilişkili insanları da etkilemekten kaçınmalısınız. Beraberliğinizi daha sakin biri olarak sürdürebilmeniz halinde, sevgilinizin değerleriyle daha yakından tanışacaksınız..

Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz. Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir.

Ek işlerinize ayırdığınız zamanı ve emeğiortamınızda gizleme güçlüğü çekiyorsunuz.Ek para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokabiliyor.

Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya yönelmelisiniz. Tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde çok yakın ilişkiler kurmak isteyebileceğiniz sevimli bir çiftle tanışabilirsiniz. Bu tanışma, yeni tanışmalara karşı takındığınız tutucu tavırdan sizi kurtarabilir. Şu günler akraba çevrenizden alacağınız bazı duyumlara kolayca inanmamanız gerekiyor. Bazı haberlerin size abartılarak gelmesinin nedeni, bu ilişkilerin bir kısmında belirgin bir taraf oluşunuzda yatıyor.

10 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 01:57 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, bilgimizi arttırmak, tecrübe edinmek, öğrenmek, gelişmek anlamında destekleyicidir. Yenilik arzumuz yüksektir. Dünyayı tanımak, gezmek, görmek isteriz. Sıradanlık canımızı sıkar. Hayatın eğlenceli ve keyifli yanlarını keşfetmek isteriz. Saat 12:30 Merkür-Uranüs görünümü,veya özel hayatınızla ilgili konularda sürpriz bir karar vermeye, aklınıza eseni yapmanıza neden olabilir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Düşünülmeden, üzerinde incelemeden verilecek kararlar daha sonra pişmanlık yaratabilir. İyice emin olmalıyız. İncelemeliyiz. Saat 16:47 Venüs-Neptün görünümü baskı, kurallar, sorunlardan kaçmamıza neden olur. Herkes kendince bir şeylerden uzaklaşmak istiyor. Bu gayet doğaldır. Çünkü hayat yoruyor bedenlerimizi ve ruhumuzu. İşte sizler de bu etki altında, olur veya olmazlarını düşünmeden bir ilişkiye, bir arkadaşlığa adım atabilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilir, gözlerden uzak kalabilirsiniz. Kimileri, kısa bir süreliğine şehir dışına çıkarak farklı bir şeyler yaşamak isteyebilir. Peki, bütün bunlar uzun süreli bir çözüm olur mu, devamı gelir mi? diyelim yaptık, kalıcı olur mu? Genelde hayır. Bizim kısa soluklu bu kaçış özlemimiz belli bir zaman dilimi olarak görülmeli, kendimizi kaptırmamalı, ayarımızı bilmeliyiz. Her şeyin farkında olursak, yanılmayız. Sorun çıkmaz da çıkmaz. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki sözü geçen insanlarla arandaki gerginlikler, günün seyrinin değişmesine ve yeni kararlar almana neden olabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha içselleştireceğiniz bir gün. Çocuklarınız veya aileniz ile olma fikri iyi gelecek. Kalbinizin sesini dinleyin ve olayları detaylandırın.

10 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın. Bugünlerde bazı endişeler, huzursuzluklar ortaya çıkabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınız konusunda daha özenli davranmanız gereken bir gün. Bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışmalı, beslenmenize dikkat etmelisiniz. Temizlik, düzen ve hijyen konularıyla ilgilenebileceğiniz bir gün.

10 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal konularda mücadeleleriniz devrede olabilir. Az tanıdığınız insanlarla ilişkilerinizde gerçekçi olun. İnsanları gözünüzde büyütme gibi etkiler sizi zorlayabilir.

10 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasında meydana gelen zorlu etkileşim gelecekle ilgili fikirlerinizde size hayal kırıklığı yaşatabilir. İdealiz ettiğiniz ilişki kalıplarında gerçeklikten ne kadar uzaklaştığınızı fark etseniz de sanki masal dünyasında yaşamak istersiniz. Külkedisi sendromundan en kısa zamanda çıkmalısınız.

10 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>