Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın ilk başlardaki coşkusunu yaşamaya bakmalısınız. İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız.

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz.

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşımaya devam etmelisiniz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranılıp tartışma yaratılıyor. Bununla ilgili eleştirilerinizi tartışmaya fazla yaklaşmadan yapmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde geçen bazı problemleri çözmek size kalabilir. Bunlara çok takılmadan kariyeriniz ile ilgili bir farkındalık yaratın.

5 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı gününe, Ay-Yengeç burcu seyriyle uyanıyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde güvence arzumuz gayet yüksek. Bize kendimizi iyi hissettiren insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Huzur arayacağız. Ailemizi, sevdiklerimizi, değerlerimizi korumaktan yana olacağız. Bastığımız yerin güvenliği, nefes aldığımız ortamın eminliği bizim için gayet önemli olacak. Saat 17:51 Ay-Neptün olumlu görünümü, size özel duygular ve hassasiyetler oluşturabilir. Kişi huzurlu ve mutlu yaşamak ister. Sevdikleri yanında olsun ister. Hissettiklerini kimseyle paylaşmak istemez. Çünkü onlar kendine ait ve gayet özenle sakladığı duygularıdır. Saat 18:39 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizi ilgilendiren konularda herkesin ölçülü ve dikkatli davranmasını isteriz. Nazik olunmasını, adil davranılmasını bekleriz. Bir problem varsa eğer, bunu başkalarıyla konuşmaktan hoşlanmayız. Canımız sıkkın olduğunda hemen bir şeyler yeriz, içeriz. Bu bizi rahatlatır. Tabii ki kilo alımına neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Partnerimizin güzel yaklaşımları bizi rahatlatır. Değerlerimize saygı göstermesi mutlu eder. Yüzünüzü gülümsetecek güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

5 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığın üzerinde. Fakat bugün elini neye atsan, karşına bir sorun çıkabilir. Özellikle ikili ilişkilerinde dikkatli olmalısın.

5 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde geçen bazı problemleri çözmek size kalabilir.Bunlara çok takılmadan kariyeriniz ile ilgili bir farkındalık yaratın.

5 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Biraz nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girebilirsiniz. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

5 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kolay öfkelendiğiniz bir gün. Karşılaştığınız olaylara duygusal tepkiler gösterebilir, daha sonra üzüleceğiniz davranışlarda bulunabilirsiniz. Aslında dikkatli ve anlayışlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz. Duygularınızı kontrol etmeyi başarabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanın.

5 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dinlenmeli ve yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan duygusal olarak sizi kolay sinirlendirebilir. Ailenize karşı anlayışlı olmalısınız.

5 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Jüpiter arasındaki olumlu açı sezgilerinizi açığa çıkaracak. Herkes hakkında düşündüğünüz fikirlerinizde yanılmadığınızı anlarsınız. Kimin gerçek dost olacağının ortaya çıkacağı bir gündesiniz. Az ama öz arkadaşlıklar size yetecektir. Zira her işi kendi başınıza halledebilme kapasiteniz oldukça yüksek.

5 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>