Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız. Göz ardı edilen bazı hatalar, yine de söz konusu.

Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden hesaplamadığınız sürpriz gelişmeler yüzünden öfkelenmeniz mümkün. Ancak, olaylara anlayışla yaklaşmayı başarabilir, heyecanınızı kontrol altına alabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay, hayatın zevkli ve eğlenceli yanlarıyla sizi buluşturuyor. İster fikirlerinizi dış dünyada ifade ederek rahatlayın isterseniz yaratıcı aktivitelerde bulunun veya dostlarınızla beraber olun farketmez. Burada önemli olan sizin kendinizi iyi hissetmenizdir. Saat 12:02 Ay-Venüs görünüm etkisinde, duygularımızı kolayca ifade edebilir ve gururumuzu ön planda tutabiliriz. Özellikle aşk konusunda sancılı bir dönem yaşıyorsak ikinci plana düşürülmekten pek hoşlanmayız. İsteriz ki, karşımızdaki kişi bize değer versin ve bizimle olmanın ne kadar özel bir şey olduğunu bize hissettirsin. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünümü, çıkarlarımızın farkında olmamızı sağlıyor. Ancak para konusunda abartılı düşünemeyiz. Çünkü güveniriz, fakat umduğumuz gibi karşılık göremeyebiliriz. Eldeki gücümüze göre hareket etmekte yarar var. Özellikle miras, hisseli bir paranın bölüşümü, kredi, bankalarla alakalı işlemlerde dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi fikirlerini dayatmak isteyeceğin bugün, adalet arıyorsun. Tarzın ve duruşundan etkilenen insanlar var.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre, dostlarınız ile ilgili güzel fırsatlar yakalayabilir. Bir konuda destek görebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanıyorsanız bugün daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda karar almak için acele etmeyin. Aşk hayatınız renklenebilir. Sevdiğiniz şeyler için yeniden harekete geçebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü haddinden fazla duygusal bir ruh hali içine olabileceğinize dikkat çekmekte. Özellikle eş ya da sevgilinizin yaklaşımlarını adil bir şekilde değerlendiremeyebilir. Geçmişte yaşananlarla hesaplaşarak ona karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu halinizhayatınızda da zamanı yeterince iyi değerlendirememenize sebep olabilir ve buna bağlı olarak çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Duygularınızı gözyaşlarınızla dengeleyebilirseniz gün sizin için daha kolay geçecektir.

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat veya eğitime dayalı konularda kafanızdaki fikirleri hayata geçirebileceksiniz. Tatil planlarınızdan sevdiğiniz insana bahsedin. Duygularınızı ön plana çıkarın.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz hayat enerjisi Mars ile Satürn arasında destekleyici bir etkileşim olacak. Kurumsal yapılarla işbirliğiniz güçlendirip ortaklıklarınızla yürüttüğünüz çalışmalara hız verebilirsiniz. Yurt dışından beklediğiniz onay bugün gelebilir. Yabancılarla düştüğünüz fikir ayrılıkları artık son bulma safhasına erişir.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün keyif aldığınız, önem verdiğiniz bireysel aktivitelerinizle ilgilenmek için güzel bir gün olabilir. Yaratıcılığınızı, bireysel dokunuşlarınızı gösterebilir, renkli yönlerinizle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 40' 28" R
Ay
Balık
27° 12' 52"
Merkür
Koç
19° 12' 56"
Venüs
Boğa
06° 23' 42"
Mars
Koç
03° 05' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 54"
Satürn
Balık
16° 57' 03"
Uranüs
Boğa
22° 35' 55"
Neptün
Balık
29° 02' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 12"
Lilith
Başak
23° 49' 24"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>