Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz.

Sizden daha yetkili biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övülebilirsiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz.

Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz. Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor.

Baskılandığınız hissi veren algılamalar içindesiniz. Ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışıyorsunuz. Bir arkadaş topluluğu içinde büyük çelişkileriniz var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Bu yüzden günlerdir bu çelişkilerle yoğruluyorsunuz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar güne üç önemli görünüm eşlik ediyor. İlki, saat 15:05 Merkür-Satürn kavuşumudur. Merkür geri hareket dönemine denk geliyor. Bu sizin mesleki, eğitim ve yurtdışıyla ilgili kararlarınızı yeniden gözden geçirmenizdir. Her ne kadar yeni bir adım atamasak da, şundan emin olunuz ki, bugün yapacağınız tespitler oldukça işinize yarar. Yeni ve ilginç yollar, yöntemler bulabilirsiniz. Hangi eğitimi, hangi işi, hani fikri, hangi felsefeyi benimsiyorsanız o sizin için en yararlısı olacaktır. Onun için iyi düşünün, gözden geçirin, olur ve olmazlarını hesap edin. Ciddiyetle duruma bakma vaktinizdir. Saat 18:58 Merkür-Mars görünümü, insanlarla diyalogunuzu hem ilişki hemanlamında başarılı ve aktif bir şekilde kurmanızda, işbirliği yaparak hedefe ulaşmanızda destekleyicidir. Saat 23:21 Mars-Satürn görünümü, ilişki meselelerinde başkalarının görüşlerini bilinçli şekilde, artı ve eksileriyle tartarak gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlarla dolu bir gün. İlişkinde ya da çalışma hayatında sana sıkıntı veren konularda gelişmeler yaşanabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir. Aşk ve ilişkilerde kendi güveninizi yeniden kazanabilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Emlak konularında değişiklikler olabilir. Babanızla olan işlere dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde işlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Eğitsel konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Mücadele alanlarınızda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bazı olaylardan etkilenseniz bile istifinizi bozmayacaksınız. Öfkenizi kontrol altına alabilirsiniz. Neşeli ve olumlu bir tutum içinde isteklerinizi ifade edebilir, sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Seyahate çıkabilir, sevdiğinizle birlikte eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden konuşulmuş bir konunun sorumlulukları devrede olabilir. Verdiğiniz kararları özel hayatınızdan alacağınız desteklerle kolaylıkla hayata geçirebilirsiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn'ün kavuşumu üç yıldır yaptığınızçabalarınızı somut sonuçlara ulaştıracak. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili evraksal bağlantılarınızı somutlaştırırsınız. Bürokratik, devletle olan ilişkilerinizde ilerlemeler meydana gelir. Hukuki konular sonuca gider.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 52" R
Ay
Balık
28° 34' 26"
Merkür
Koç
19° 16' 43"
Venüs
Boğa
06° 30' 34"
Mars
Koç
03° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 13"
Satürn
Balık
16° 57' 31"
Uranüs
Boğa
22° 36' 14"
Neptün
Balık
29° 02' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 30"
Lilith
Başak
23° 50' 02"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>