Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ve bol sürprizli buluşmalara hazırlıklı olun. Ama ilişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz gönlünüzü de hareketlendirecek. Yoğun beraberlikler içine girebilirsiniz.

Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kurduğunuz sıcak ilişkileri korumakmış gibi davranıyorsunuz. Beceri ve yetenekleriniz umut verici.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz, parayla ilgili tartışmaların yok olduğunu göreceksiniz.

Çevrenizde sağda solda gereksiz yere konuşan birisi var. Kötü niyetli değil ama size ait sırların, bilginiz dışında yaygınlaşmasına engel olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir görüşmede, bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Onun vereceği bir haber gelecekte sizin yaşamınızı da olumlu bir biçimde etkileyebilir. Oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için, yoğun gelişmelerin kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bu kalabalıkta duygusal çakışmalar sorun yaratabilir.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:20-14:36 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ani kararlar vermemeniz lazımdır. Yapılması gereken, hoşgörülü, ılımlı, olgun tavırlar içinde hareket etmek, yenilik olarak düşündüğünüz konuları lütfen bir daha gözden geçiriniz. Saat 11:55 Ay-Chiron görünümü, yeniliklerin veya bir değişikliğin sizi olumsuz yönde etkilemesinden çekindiğinizi gösteriyor. Saat 14:36 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerlediğinde bir çok meseleyi ciddi şekilde ele alırız. Sorumluluklar bize kendini hatırlatır. Saat 22:50 itibariyle Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, aşırı çalışma ve bir çok işe aynı anda yetişme zorunluluğu sizi baskı altına alıcıdır. Bir anda öfkelenebilir veya tam tersine her şeyi bırakıp kaçmak isteyebilirsiniz. Arzu ettiğiniz gibi yaşayamamak hem mücadele etmek zorunda kalmak, birilerine laf anlatmaya çalışmak sizi yorgun ve bir o kadar gerginleştirebilir. Elden geldiğince dinlenme molaları vermekte fayda var. Yoksa sağlığınız hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bozulabilir. Sizin isteğiniz artık hak ettiğiniz şartlara kavuşmak. İnsani ilişkilerde ise, herkes haddini bilmeli ve kendine bakmalıdır. Eğer birileri yolunuza taş koymaya kalkışıyorsa gereken cevabı vereceğinizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Saat 23:42 Ay-Venüs olumlu görünümü, hayatın her alanında güvence duygusu, refah yaşama arzumu yükseltiyor. Aklı başında hareket etmemiz ve ilişkilerimize özen göstermemiz yönünde destekliyor. Cumartesi günümüzün keyifli şekilde geçmesi dileğimle,

10 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda bağlılık duyduğun insanlarla aranda mesafe oluşturman gerek. İş yerinde ciddi bir konuşma yapabilirsin.

9 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre, dostlarınız ile ilgili güzel fırsatlar yakalayabilir. Bir konuda destek görebilirsiniz. Sosyal ilişkilerde bazı yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda yapılması gereken işler ağır basabilir. Günün ilk yarısında sıkışık koşullar var. Öğleden sonra daha planlı olabilirsiniz.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emekleriniz çok yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Jüpiter'in düze dönmesiyle birlikte ilişkilerden ve ortaklıklardan yana şansınız açılabilir. Eşinizden, sevgilinizden destek görebilir, ilişkinizde daha iyi bir evreye geçebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza beğenebileceğiniz bir kişi çıkabilir.

10 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinize ve yakın çevrenize düşkünlüğünüzün arttığı bu dönemde kalabalıklar içinde olmak size zor gelebilir. Bu aralar son derece hassassınız.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aylardır beklediğimiz, bolluk, bereket, şans ve fırsat gezegeni Jüpiter bugün düz hareketine başlıyor. Artı ilişkilerden yana yüzünüz gülmeye başlar. Haftanın en keyifli gününde bunun tadını çıkarın. Sevdiğinizi kucaklayıp, kırlara koşun, ona güzel sözler söyleyin ve hediyeler alın.

10 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

10 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 43' 12" R
Ay
Terazi
21° 38' 56" R
Merkür
Boğa
06° 03' 55"
Venüs
Boğa
25° 34' 07"
Mars
Koç
15° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 10"
Satürn
Balık
18° 05' 55"
Uranüs
Boğa
23° 30' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 10"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 10"
Lilith
Başak
25° 33' 04"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>