Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişiklikler sizi sakın şaşırtmasın. Bunlar sevgilinizin size bir kaç hoş sürprizi. İlişkiniz konusunda çok şanslısınız çünkü çok fedakar bir sevgiliye sahipsiniz.

Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz. Yakında bir zam haberi duyacaksınız fakat bu sizinle ilgili olmayabilir.

Maddi konulara ilişkin çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır ve uzun vadeli planlar yapmaya eğilimlisiniz. Hayal gücünüz oldukça iyi çalışıyor ve sorunlarınıza pratik çözümler bulabileceksiniz.

Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bugün , sabah saatlerinde bir gerilim yaşamanız olası. Bu gerilimin etkisini öğleden sonra üzerinizden atabileceksiniz. Duygularınızı rahatlıkla saklayabileceğiniz bugün insan ilişkilerinde oldukça güçlü olacaksınız. İletişiminizdeki bu artışı olumlu kullanmaya çalışmalısınız.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 01:12-15:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir.  Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar kimi zaman problemleriyle sizi rahatsız edebilirler. Benim önerim, ne zamandır üstünde çalıştığınız fakat bir türlü bitiremediğiniz işlere öncelik vermenizdir. Saat 15:56 Ay-Balık burcu seyir etkinliği altında sevgi birliğini ruhumuzun derinliklerinde hissetmemiz bizim için çok önemli hale geliyor. Aşkı tenimizde, ruhumuzda ve dört bir yanımızda görme arzumuz büyüyor. Bir insana güvenmenin, sevgiyle büyümenin ne kadar özel bir duygu olduğunu düşünüyoruz. Saat 23:19 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, gelişiminizde etkili olabilecek özel bir ilişkinin işaretçisi olabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda iletişimi güçlendiricidir. Güzel haberler alırsınız. Partnerinizin hislerine önem verirsiniz. Eğer bekarsanız, geleceğe dönük kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda güçlü bir dayanışma oluşabilir. Yeni hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Bugün paylaşım konusunda oldukça hassas davranacaksınız.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok keyifli, hareketli, enerjik, muhteşem bir güne hazır olmalısınız. Fiziksel ve ruhsal olarak o kadar güçlüsünüz ki, enerjiniz dışarı taşıp, etrafınızdaki insanlara da bulaşacak. Tüm burçlar için gün geneli: Gün içerisinde, çevremizdeki kişiler veya biz, normalin dışında ciddi, katı, inatçı veya ısrarcı olabiliriz. Herkesin pozisyonu, fikri, planı veya politikaları hakkında bu kadar esneklikten uzak olması zorluk yaşanması anlamına gelebileceği için, en azından biz kendi adımıza daha esnek olmaya gayret edersek daha iyi olur. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farkındalığınızı artıracak koşullar içindesiniz. Çevrenizle olan ilişkilerinizdeki davranışlarınızı ve sözlerinizi gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Anlık tepkiler verme eğilimindesiniz. Yapacağınız görüşmelerin başarılı geçmesi için esnek davranmanız gerekebilir. Yeni gruplar ve işlerden dolayı sorumluluklarınız artacak.

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Tartışmalarınıza asla başkalarını dahil etmeyin işler daha da karmaşık hale gelebilir. '

11 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

11 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 20' 34" R
Ay
Akrep
12° 14' 39" R
Merkür
Boğa
08° 31' 58"
Venüs
Boğa
27° 38' 37"
Mars
Koç
16° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 03"
Satürn
Balık
18° 12' 13"
Uranüs
Boğa
23° 35' 57"
Neptün
Balık
29° 28' 23"
Plüton
Kova
02° 01' 08"
Chiron
Koç
21° 48' 06"
Lilith
Başak
25° 44' 17"
True Node
Koç
14° 52' 15"
Son Güncelleme : 22/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>