Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde farklı bir yeriniz var. İlişkinizin dışında, sizden gizlemeye çalıştığı birtakım sorunları olabilir. Ona dışardan bir yabancı gibi yaklaşmayı denemelisiniz.

Mesleğinizi geliştirmeyi, kazancınızdan daha çok önemsiyorsunuz. Geleceğinizle ilgili çok idealist planlarınız var. Sizi çok takdir eden biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz.

Paranızı idareli kullanmak durumundasınız. Yakında bir para haberiniz olabilir. Masraflardan kurtulmak için ilginç yöntemler geliştiriyorsunuz. Aileniz de sizi bu çabanızda destekliyor.

Hakkınızda söylenen sözler sizin kulağınıza kadar geliyor. Duymakla yetinmemelisiniz, doğruluğunu araştırmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisindesiniz. Çevrenizdeki bir iki insanla yıldızınız bir türlü barışmıyor. Bir araya gelmemeye çalışıyorsunuz. İş yaşamınızda başarılısınız. Tek tük aksamalar kariyerinizi etkilemeyecek gibi görünüyor. Bir program çerçevesinde çalışmayı seviyorsunuz. Aşk yaşamınız bugünlerde bazı müdahaleler gerektiriyor.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 04:45 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerlediğinde, iletişimde bir hayli becerikli olursunuz. Hem bilgi toplamayı hem iletmeyi hem de öğrenmeyi isteyeceğiz. Bu anlamda haberleşme bir hayli yoğun olacaktır. Birilerine bilgi vermeniz veya insanları bazı konulardan haberdar etmeniz gerekebilir. Becerikliliğimiz sayesinde insanları bir araya getirebilir, kolaylıkla işlerinizi halledebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle de irtibatınız yoğunlaşır. Ne durumda olduklarını merak edersiniz. Arayıp sorarak öğrenmeye çalışırsınız. Sizden tavsiye istenmesi hoşunuza gider. Hatta siz, istemeseler bile tavsiyede bulunursunuz. Çok fazla derinlikli düşünmezsiniz. Olan duruma hemen bir çare bulmaktan ve işinizi halletmekten yana olursunuz. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü,ve ilişkilerimizde dirençle karşılaşmanın göstergesidir. Planlarımızı başkalarıyla ortaklaşa şekilde çözümlemek için gayret göstermeliyiz. Ancak bunun ayarı önemli. Siz düşüncelerinizi iletiniz karşı tarafa, diğerleri ne söylüyor bir dinleyiniz. El birliğiyle hem ilişki hem dehayatınızla ilgili konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu mücadelede galip gelmenin yolu, sabırlı ve kararlılık kadar, işbirliğine açık olmakla mümkündür. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatın adına güzel bir gün. Her konuda tartışma çıkartmak yerine anlayışlı olman gün içinde anlaşmazlıkları çözecek.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bütün görüşlere açık ol ve hiçbir görüşe kaskatı bağlı kalma. Önyargılarından sıyrıl.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda güçlü kişilerle çatışma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yanlış anlaşılmaları engellemek için işlerinizi yazıya dökmenizde fayda var. Gün içinde keyif aldığınız kişilerle görüşebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda fırsatlar olabilir. Yabancılarla ilgili konularda problemler gündeme gelebilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KISKANÇLIK krizine girebilirsiniz. Beklediğiniz ilgiyi görememek sizi hırçınlaştırıyor. Bu hırçınlığınız daha büyük problemlere yol açabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda fikir ayrılıkları oluşabilir. Şüphelerinizle karşı tarafı boğmayın. Ortaklı işlerinizde, size söylenilenlerin altında farklı anlamlar arayacaksınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Parasal harcamalar yaparken dikkatli davranın. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. İşlerinizle ilgili beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilir ve heyecanlanabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 40' 55" R
Ay
Oğlak
28° 51' 58"
Merkür
Koç
16° 59' 44"
Venüs
Boğa
01° 19' 31"
Mars
Balık
29° 55' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 08"
Satürn
Balık
16° 35' 56"
Uranüs
Boğa
22° 21' 44"
Neptün
Balık
28° 54' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 26"
Lilith
Başak
23° 22' 01"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>