Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklandığını savunuyorsunuz. Oysa parteriniz, onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. .

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. .

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Endişelenmekte haklısınız ; bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 02:56 itibariyle Ay-Boğa burcunda cumartesi günü boyunca etkili olacak. Böylece güven, garanti, huzur arzumuz da ön planda olacak. Toplum içinde güçlü görünmek isteyeceğiz. Bizim denetimimizde olan veya elde edeceğimize kesin gözüyle baktığımız her şey bizi keyiflendirecek. Boğa burcunda ilerleyen Ay günlerinde daha çok parayı nasıl kazanacağımız konusu da önemlidir. Bir çok meselenin özünde de zaten bu olgu yatar Saat 22:58 Ay-Neptün olumlu görünümü, sizlere maddi-manevi konularda güven hissi sunacak, farkındalık gücünüzü yükseltecektir. Bu görünüm, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için önemli bir gün. Aşk hayatında daha sahiplenici ve hatta kıskanç bir tutum sergilediğin günlere hazır ol.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi anlamında kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.Finansal konularda düzenlemeleriniz bugün belirleyin.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda parasal konulara ve harcamalarınıza vurgu var. Elinizdekileri daha doğru biçimde değerlendirmeye bakmalısınız.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan sıkıntı çekebileceğiniz bir günün içine girdiniz. Son zamanlarda fazlasıyla düşünmeden alışveriş yapmıştınız. Harcamalarınızda daha dikkatli olun.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

7 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile büyükleri ve yaşlı kişilerin sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken bazı çalışmaları engelleyen arkadaşlarınız olabilir. Ancak onlara karşı sabırlı ve sakin davranmanız gerekiyor.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu tüm gün Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Demek iletişimin öne çıktığı, fikirlerin paylaşıldığı, yeniliklere açık, devrimsel konuların önünüzde olduğu bir gün. Gruplar, topluluklar ve yatırımlar alanınızda hareketli bir tempo var. Yönetim kurulu toplantılarında istediğiniz fikirleri özgürce ifade edebilir, çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz.

7 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

7 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 37' 17" R
Ay
Oğlak
28° 00' 44"
Merkür
Koç
16° 58' 16"
Venüs
Boğa
01° 14' 54"
Mars
Balık
29° 52' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 15"
Satürn
Balık
16° 35' 36"
Uranüs
Boğa
22° 21' 31"
Neptün
Balık
28° 54' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 13"
Lilith
Başak
23° 21' 36"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>