Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Muhteşem bir şeyler yaşayacağınızdan çok eminsiniz, ama bu ilişkiyi başlatmak için yaptığınız hesaplarda baştan sona zarar var. İyi düşünüp doğru karar vermek zorundasınız.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra nihayet huzur var. Karmaşık bazı ilişkilerden kendinizi sıyırdınız. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenize, değerinizin anlaşılmasına neden oldu.

İnsanlardan gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz var. Bu gizlilik, çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Bu konuda açık olmanızda ne sakınca var, onu siz de bilmiyorsunuz.

Yeni tanıştığınız ilişkilerde kendinizi anlatamıyorsunuz. Nedense insanların erdemlerinizi görmesi için hayli zaman geçmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ilişkilerde ciddi ve sorumlu davranılması gereken bir gündeyiz. Üzerinize düşenleri yapmanız gerekebilir. Özellikle size destek olmaya çalışanlara, yardımcı olanlara biraz daha toleranslı olmalısınız.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 07:02 Ay-Pluto güçlendirici görünümü, başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Saat 13:46 Ay-Mars görünümü,hayatımızdaki ilişkiler ve kazancımızla alakalı konularda hesabi düşünmemizi sağlıyor. Nasıl bir ortamda çalışıyoruz, nasıl insanlarla beraberiz bunun üzerinde duracağız. Yaptığımız işe göre elde ettiğimiz kazancımız yeterli mi değil mi sorusuna cevap arayacağız. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü, çevremizde gelişen olayları, eleştirel bir tarzda ele alabiliriz. Düzene kavuşmayan ilişkilerden, hayatın geneline kadar her şeyde kaygı ve endişe taşımamız mümkündür. Bu halde tabii ki, kendimizi pek keyifli hissetmeyiz. Belki de o nedenle, insanlarla aramıza belli bir mesafe koymayı tercih edebilir veya bu kaygılardan bir parça uzaklaşmak için, çözüm yolları arayabiliriz. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasında etkili Ay-boşluk ilerleyişinde bir yenilik, teklif veya öneriyi çok iyi analiz etmemiz lazım. Boşluk zamanlarında bir şeyi hemen kabul etmek pek uygun olmaz. Henüz olmamış, olgunlaşmamış demektir. Saat 21:37 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işlerin planladığın gibi gitmeyebilir. Ailende sözü geçen insanlarla arandaki gerginlikler, günün seyrini değiştirebilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ilişkilerde ciddi ve sorumlu davranılması gereken bir gündeyiz. Üzerinize düşenleri yapmanız gerekebilir. Özellikle size destek olmaya çalışanlara, yardımcı olanlara biraz daha toleranslı olmalısınız.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bu yönde kişiliğinizin dikkat çekici yönlerini kullanabilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hatalarınızı anlayarak herkesten özür dilediniz. Kendinizi hiç bu kadar rahatlamış hissetmemiştiniz. Bu arada mali sıkıntılarınız da azalmaya başladı.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi anlamında kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz.Finansal konularda düzenlemeleriniz bugün belirleyin.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek sorumluluklarınız,yaptığınız insanlarla aranıza bir set çekebilir. Yanınızda bulunan insanların sizi anlamadığını düşüneceksiniz ama sabredin.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü ilişkilerle gerilebilirsiniz. Uzaklardan beklediğiniz haber negatif olabilir. Buna moralinizi bozmadan farklı bağlantılarla temasa geçin. Akademik konular üzerine araştırma yapmak için harika bir gün. Evde dinlenerek, televizyon seyrederek, tembellik yaparak minimum insanla iletişim kurarak pazarınızı değerlendirin.

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düğünmelisiniz.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 45' 54" R
Ay
Kova
00° 02' 06"
Merkür
Koç
17° 01' 47"
Venüs
Boğa
01° 25' 50"
Mars
Balık
29° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 20"
Satürn
Balık
16° 36' 23"
Uranüs
Boğa
22° 22' 02"
Neptün
Balık
28° 55' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 43"
Lilith
Başak
23° 22' 36"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>