Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz için karşılıklı olarak çok şeyler yapıyorsunuz. Hiçbir şey yitirmeden canlılığını koruması, ilişkiniz için göze aldığınız fedakarlıklarla yakından ilgili. Bütün engellere rağmen, kısa vadede bir pürüz gözükmüyor.

Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Kendinize güvenerek verdiğiniz kararlar, art niyetli bakışlara rağmen, sizi son derece isabetli sonuçlara götürecek. Düşünceli davranmaya devam.

Para sizin için sorun olmaktan çıkıyor. Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Ama bundan ne kadar karlı çıktığınızı görüyorsunuz. Yine de daha inisiyatifli görünebilirsiniz.

Bir dostluk konusunda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir. Karşı tarafta böyle bir güven oluşturmuşsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız olabilir. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız. Haftaya çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta tatilinizin hareketliliği, önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepsi birlikte sizi şarj etmiş gibi. Bu moralle verimli günlere hazır olun.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, çıkarlarımızı korumamızda, hesabımızı iyi yapmamızda olumludur. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, günlük planda her işinizi dikkatli bir şekilde yapmanızı sağlar. Maddi-manevi anlamda size neyin yarayacağını ve neye ihtiyacınız olduğunu bilerek insanlarla ilişki kurarsınız. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisinde, ilişkinizle ilgili mevzularda, partnerin tavırları çok önemli. Eğer partneriniz sorunları görmezden geliyorsa veya üzerinize geliyorsa kızabilirsiniz. Yeteri kadar sorumluluklarım var, beni kimsenin üzmesine izin veremem diye söylenirsiniz. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında, her durumu ayrıntılı bir şekilde ele alarak, gözlemleyerek, bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı diyerek düzenlemek isteriz. Fakat bir yandan da huzur arar, dinlenmek, sakinleşmek isteriz. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çıkmaza girmiş konular konusunda senden yardım bekleyen aile bireyleri olabilir. İkili ilişkilerine dikkat etmen gerekebilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir hayat istiyorsan düşüncelerini değiştir, göreceksin ki hayatın da değişecek. Kendini geliştirmenin bir yaşı yoktur.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dışadönük koşullar ve arkadaşlarla bir arada olabileceğiniz imkanlar var. Grup çalışmaları içinde oldukça aktif olabilirsiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gerekenler konusunda ani tepkilerle hareket edebilirsiniz. Şartlar sizin elinizde olmadığında agresif davranıyorsunuz. Hayatı akışına bırakın. 

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay tüm gün çalışkan Başak burcunda seyahat edecek. Siz de yoğunluktan halledemediğiniz bir çok işi bugün pratik bir biçimde çözümlersiniz. Ev için alışveriş yapmak, evcil hayvanının bakımını tamamlamak, ofisinizdeki eksik malzemeleri tamamlamak için kolları hemen sıvayın.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 11" R
Ay
Koç
29° 28' 14" R
Merkür
Koç
20° 50' 47"
Venüs
Boğa
09° 06' 04"
Mars
Koç
04° 47' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 52"
Satürn
Balık
17° 07' 52"
Uranüs
Boğa
22° 43' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 26"
Lilith
Başak
24° 04' 01"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>