Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç arkadaşının size pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. Partnerinizin bazı şikayetleri size biraz dış kaynaklı geliyor

Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerini yanında, özel bazı hatalar da olabiliyor. İşleriniz eski tadında olmayışı geçici bir durum. Ne kadar çabalasanız da bu olumsuz süreyi belirleyemiyorsunuz.

Parasal destek verdiğiniz yakınınız yavaş, yavaş düze çıkıyor. Yakında onunla daha yüklü miktarda para işleriniz olabilir. Aile içindeki müsriflik sizi düşündürüyor. Aldığınız son önlemler bir parça işe yarayabilecek.

Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz. Bu konudaki ihmalkarlığınız, diğer konulardaki titizliğinizle çelişiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstereceksiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranacaksınız. Yakında biraz burukça bir sevinç yaşayabilirsiniz. Zamansız çıkışlarınız oluyor. Kimi durumlarda zamanlamada ve ortam belirlemede eksiklikler gösterebiliyorsunuz. Bu, size birtakım engeller çıkartabiliyor.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, özellikle ailenizle olan ilişkiniz, evinizle alakalı konularda ve çevrenizle olan ilişkinizde kontrolü ele geçirme ve isteklerinizi elde etme tavrınızı biraz yumuşatmanızda yarar var. Çünkü isteklerinizi elde etmeniz zor olabilir. Durumları daha fazla güçleştirmenin yararı olmaz. Boşluk sonrası, bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Beklemede kalmak yararlıdır. Saat 15:12 itibariyle oluşacak Güneş-Pluto olumlu görünümü, yenilik anlamında size güç katıyor. Hayatınızda gereksiz ne varsa ayıklayarak hedefinize kilitlenmenizde destek oluyor. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, ifade gücünüzün doruklarındasınız. Sizi durduracak hiçbir engel veya terslik mümkün değil gibi gelecektir. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız. Herkesi sevgiyle kucaklayan bir görünümünüz vardır. Çevrenize şakalar yapabilir, takılabilir, kendinizle dalga geçerek herkesi güldürebilirsiniz. Her olayda neşelenecek bir taraf bulabilir, üzüntülü insanları bile keyiflendirebilirsiniz. Saat 20:15 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ilişkimizde açıklık ve netlik arıyoruz. Eğer bir şeyler bizi kuşkulandırıyorsa ne yapıp edip gerçeğe ulaşmaya çalışabiliriz. Kendi derinliklerimizle temasımız oldukça yükselir. Gizli saklı konularda bilgi sahibi olmak isteriz. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü kişilerden ilham alabileceğiniz bir gün olabilir, etkili ve üzerinizde iz bırakan kişilerle tanışabilir ve biraraya gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli bir gündeminiz olabilir, aile ortamında olmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanınız da bazı değişimler ya da taşınma yer değişikliği gibi konular söz konusu olabilir.Kendi içinize yönelin.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha keyifli koşullar söz konusu. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Kişisel konularda aldığınız destekler sizi zorlayabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğiniz işlerle uğraşacaksınız. Dikkat gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz. Haberleşmeler ve organizasyonlardan büyük keyif alacak, davet ve toplantılara katılacaksınız. Yepyeni ortamlara girebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda önemli insanlardan son derece etkili yardımlar görebilirsiniz. Güvenilirliğiniz tam olacak. Maddi konular gün içinde biraz kafanızı kurcalayabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki olumlu etkileşim bugün işle ilgili önemli kararlarınızı netleştirecek. Ortaklarınızla yaptığınızbirliğinde kazanç elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni yatırımlardan elde edeceğiniz kâr artabilir. Karizma sahibi kişilerin size yardımı dokunur.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 51" R
Ay
Koç
26° 51' 37" R
Merkür
Koç
20° 42' 14"
Venüs
Boğa
08° 52' 56"
Mars
Koç
04° 38' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 21"
Satürn
Balık
17° 07' 00"
Uranüs
Boğa
22° 42' 54"
Neptün
Balık
29° 05' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 51"
Lilith
Başak
24° 02' 50"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:34

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>