Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıt vermekte zorlanıyor. Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak.

Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

Para sizin için olunca harcanacak bir şey. Olmayınca problem etmiyorsunuz ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunlu hale geldi. Yeterince birikiminiz olmadığı için zorlanabilirsiniz.

Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Akşama doğru bir davet alabilirsiniz. Gideceğiniz yerde karar vermekte zorlandığınız bu konu açılabilir. Önemli kararlar vermeniz için daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, miras, hisseli bir paranın bölüşümü, kredi, bankalarla alakalı işlemlerde dikkatli ve tedbirli olmalıyız. Saat 11:35 Ay-Mars görünümü, bir yandan aşk hayatımız, toplumsal ilişkilerimiz, ideallerimiz, arkadaşlıklarımız gibi konularda özgürce hareket etme arzumuzun işaretçisidir. Diğer taraftan hayatı bize lezzetli kılabilecek, en azından zorlukları, üzerimizdeki baskıları gidermemizde destek olacak bir can yoldaşına duyduğumuz ihtiyacı belirginleştirir. Hedefi bizimle aynı olan ve yaşamı birlikte kotarabileceğimiz birini arzularız. Aslan-Akrep burçları arasında oluşacak sondördün saat 23:36 itibariyle gerçekleşecektir. Aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz gibi konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, takdir edilmek arzunuz yoğundur. Bunu sağlamak için farklı ve özel yanlarınızı ortaya koyarak dikkati çekmekten hoşlanabilirsiniz. Bu ister popülerlik ister fiziksel isterse cinsellik anlamında olsun fark etmez. Burada önemli olan ne kadar güçlü biri olduğunuzu dışa karşı göstermektir. Size göre diğerlerinden oldukça özelsinizdir ve bunun mutlaka kabul edilmesi gerekir. Bu bakış açınız nedeniyle sizi hiç kimsenin tuhaf veya kendini beğenmiş birisi olarak görmeye hakkı yoktur. İstediğiniz şekilde düşünmekte özgürsünüzdür. Ancak bu özgürlüğün abartıya kaçması halinde itici bulunmanız mümkündür. Hangi hallerde bu geçerlidir? İstekleriniz konusunda inatlaşmanız halinde. Benim dediğim olacak, benim düşüncelerim doğru, şunu yaparsan bendensin yapmazsan gidersin tarzında bir baskı uygularsanız durum değişir. İlişkiyi bir meydan savaşı haline getirmek, hep haklı olmaya çalışmak gibi. Bu sadece aşkta değil, çalışma hayatının içinde de geçerlidir. Sizinle aynı düşünmeyen, aynı şekilde çalışmayan kişiler üzerinde denetim uygulamak, illa zirvede olmak ve çevrenizdeki kişiler tarafından sürekli pohpohlanmayı beklemek. Şunu unutmayalım ki, bizi kimsenin yönetmesi mümkün olmadığına göre bizim de başkaları üzerinde egemen olmaya çalışmamız yanlıştır. Ayrıca kin ve intikam duyguları enerjimizi bir kurt gibi kemirir. Bütün bunlara gün boyunca biraz dikkat vermemiz gayet iyi olur. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı olaylardan etkilenmeniz mümkün. Ancak, huzursuzluğunuz geçici. Kendinizi çabuk toparlayacak ve dikkatinizi yapmakta olduğunuz işlerinize yönelteceksiniz. Zaten zihinsel faaliyetinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol etme arzunuz ya da başka bir güç tarafından kontrol edilme hissi yaşantınızda güçlü olabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Kendinizi daha sanatsal yollardan ifade etmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir. Bugün işlerinizde şanslısınız. Sorumluluk aldığınız konular gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Koçların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişimci yönlerinizle çevrenizdeki insanları etkileyip istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz. Harcamalarınız, bazı planlarınızı engelleyebilir. Sevdiğiniz insan sizi cesaretlendirecek.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederkençıkışı dostlarınızla harika bir akşam programı yapabilirsiniz. Müzikli bir yemek ziyafetinin ardından hoş sohbetlerin içinde kaybolmak tüm haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olur.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 37" R
Ay
Koç
29° 04' 23" R
Merkür
Koç
20° 49' 28"
Venüs
Boğa
09° 04' 04"
Mars
Koç
04° 45' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 29"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 51"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:11

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>