Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin, çok sevilen rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha tokgözlü değerlendirebilirsiniz.

Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir. Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak.

Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz. Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor.

Bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Böylece yadırgadığınız davranışlardan daha az etkilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi. Sevgilinizle bu anlamda yaşadığınız küçük, küçük sorunlar, konuyu abartmamanız halinde çözülebilecek. İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 13:45 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişinde, ailevi meseleler, duygusal sorunlar sizi düşündürebilir. Belirsizliklerin bir türlü aydınlanmadığı, ortak bir noktanın bir türlü tespit edilemediği durumlara çareler bulmaya çalışabilirsiniz. Gönlünüz değerli kilitli sandık gibidir. Bunu açabilecek kişinin, hakikaten anlayışlı, vicdanlı, kıymet bilen bir insan olması gerekir. 7 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç çıkarlarımız öne aldığımız, biraz da hırslandığımız, ilişkimizde kontrolü elimizde tutmak yanlısı olduğumuz zamandır. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Hatta ayrılmak istemeyen Koçların, partnerlerini elde tutabilmek için başvurdukları bir etkileme aracı gibidir. Mali konularda da, çıkarlarımızı gözetiriz. Buna uygun ilişkilerde bulunuruz. Boşanma davalarında, miras taksiminde, eğer bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız yanına bırakmazsınız. Venüs sürecinde, durumunuzu iyice gözden geçiriniz. Aranızda menfaat çatışmaları oluşmasın. Sorumluluklarınızın arttığını bilerek sıkı çalışınız. Miras, hisseli paraların ve ortaklıkta kazanç gibi konuların da bu süreçte dürüst bir şekilde düzenlenmesinde yarar var. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizi ilgilendiren konularda herkesin ölçülü ve dikkatli davranmasını isteriz. Nazik olunmasını, adil davranılmasını bekleriz. Bir problem varsa eğer, bunu başkalarıyla konuşmaktan hoşlanmayız. Canımız sıkkın olduğunda hemen bir şeyler yeriz, içeriz. Bu bizi rahatlatır. Tabii ki kilo alımına neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Partnerimizin güzel yaklaşımları bizi rahatlatır. Değerlerimize saygı göstermesi mutlu eder. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kariyerin için önemli gelişmeler olabilir. Şirket içinde vicdani konuşmalar ve gelişmeler yaşanabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm iyi şeyler bekleyenlere gelir. Pozitif zamanlamanın hayatınızda önemi büyüktür.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ailevi konularda söz sahibi olacağınız durumlar gündeme gelebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularda, alım satım ve yatırım işlerinde fırsatları değerlendirebilirsiniz. Mücadeleci ruhunuzla giriştiğiniz işlerden keyif duyabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularda, alım satım ve yatırım işlerinde fırsatları değerlendirebilirsiniz. Mücadeleci ruhunuzla giriştiğiniz işlerden keyif duyabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda kuşkucu tavırlarınız ön plana çıkabilir. Bu dönem kredi almak istiyorsanız, şartları iyice gözden geçirmelisiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Dolunay enerjisiyle hareket eden Ay İkizler burcunda ilerliyor.Güven temasını artık zihinsel platforma yerleştirerek eyleme geçeceksiniz. Seyahatler, kurslar, eğitimler, yakın çevrenizle ilişkiler oldukça hareketli geçer. Taşınma, yer değiştirme konuları gündeme gelebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu beraberinde tembellik de getirecek. Yataktan kalkmak istemeyeceksiniz. Fakat unutmayın çalışmadan hiçbirşeyi halledemezsiniz. Sevdiğiniz de bu duruma çok üzülecek ve en büyük destek ondan gelecek.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 20' 52" R
Ay
Boğa
07° 42' 36" R
Merkür
Koç
21° 18' 34"
Venüs
Boğa
09° 47' 37"
Mars
Koç
05° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 48"
Satürn
Balık
17° 10' 35"
Uranüs
Boğa
22° 45' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Başak
24° 07' 46"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>