Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki içindeki bazı yanlışlarınızı büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları zararsız alışkanlıklar haline getiremiyor. Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde birtakım serzenişleriniz olabilir.

Son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokmuş gibi. Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Öte yanda siz, maddi sıkıntısı olan dostlarınız için sağlam bir güvencesiniz

Doğru karar, bazı şartlanmışlıklardan kurtulabilmenize bağlı görünüyor. Bu aralar önemli bir görüşme yapmanız gerekiyor. Bu görüşmenin sonucu size olumsuz puanlar yazabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde kapadığınız umuda yönelik kapılar, size bir tür çelebilik kazandırmış gibi. Küçük mutlulukları son damlasına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor.

12 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 12 Ocak saat:14:34 Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, aile-iş hayatı-ilişkilerimiz ve kişisel girişimlerimizde güvence o denli önemli ki, ister istemez hassasız. Duygularımız bizi yönetiyor gibi. Dışarıda en ufak bir şey olsa, bunun bize etkisi ne olabilir diye düşüneceğiz. Görünümler de bunun işaretçisi olarak bu Dolunayda epeyce etkilidir. İş hayatında görevimiz, kurallar, disiplinli çalışmak gerekiyor. Çünkü isteklerimizi elde etmenin yolu bundan geçiyor. Ancak bu bizi biraz da yoruyor. Bir destek, can yoldaşı arayışı öne çıkıyor. Bekar Koçlar yalnızlıktan, anlaşılmamaktan şikayetçi. Evliler, eşin adil düşünmesini, yardımcı olmasını istiyor. Ailemiz, yuvamız için her şey yapabiliriz. Merkür-Oğlak burcunda ilerliyor ve işinizde ciddi, disiplinli düşünmenin önemini hatırlatıyor. Bir yandan da fedakarlık, özveri gibi olgular yüreğimizde baskın. Ben derim ki, iyi niyetinizin sınırlarını bilin. Birileri için kendinizden ödün vermeyin. İşlerinizi düzenli yapmaya ve ilişkilerinizde gerçekçi olmaya çalışın. Aceleyle veya hassasiyet nedeniyle yanlış kararlar vermeyelim. Bu Dolunay, ailemiz vehayatımızla ilgili sorumlulukları hatırlatıyor ve ailenin önemini, güven içinde yaşamanın kıymetini vurguluyor. Huzur bulmak, rahatlamak istiyoruz, sorun yaşamak istemiyoruz. Zorluklar tabii ki hayatta var. Biz de aşabilmek adına mücadeleciyiz. 12 Ocak-7 Şubat tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Mesleki konularda disiplinli düşünmemizi sağlayıcı, işlerimize sorumluluklarımıza odaklanmamızda yardımcı, kurallara uygun şekilde görevlerimizi yerine getirme anlamında destekleyici bir süreçtir. Bu dönemde patron konumundaki insanlarla iletişimde bulunurken, saygılı olmamız beklenir. Belli bir mesafeyi korumamız, zamanında işlerimizi yapmamız, bunları yerine ulaştırmamız gerekir. Bu açıdan biraz sizleri sıkıcı bir dönem olabilir. Çok ciddi düşünmek, kendimizin farkında olmak lazımdır. Bu süreç Merkür geri hareketinin sona ermesi nedeniyle 19 Aralık 2016-4 Ocak 2017 tarihleri arasındaki işlerin, meselelerin tekrar gündeme gelmesi ve yürürlüğe konması, işlerlik kazandırılması, halledilmesi yönünde etkili olacaktır. Dolunayın birçok meselede farkındalık yaratması dileğimle…

12 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolunay, seni bazı gerçeklerle yüzleştirebilir. Öğrendiğin her şeye, beyaz yalanlara dahi çok sert tepkiler verebilirsin.

12 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif kalmaya ve bunu çevrenize yansıtmaya çalışın. Yeniliklerden ya da değişimlerden korkmamalısınız. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Diyaloglar güçleniyor.Günün Atmosferi:Bizi nasıl bir gün bekliyor?

12 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda dalgalanmalar olabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Duygusal değişimler içinde olabilirsiniz. Bazı konularda karar vermeniz gerekebilir. İlişkilerde aldanmalar olabilir.

12 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

12 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, içsel sıkıntılarınızalanlarınızda sizi sıkıştırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok kolay tepki vereceksiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir.

12 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz, ebeveyniniz ve akrabalarınızla ilgili bir sonuçlanma kaydedebileceğiniz Dolunay deneyimleyeceksiniz.Yengeç burcunun yöneticisi olan Ay'ın bu fenomende etkin olmasından dolayı güçlü ve geri artık üzerinde herhangi bir müdahale yapılamayacak bir sonuçla karşılaşacaksınız. Aile kavramını temsil eden bir değerle ilgili farkındalık geliştirebilirsiniz. Aileniz veya ebeveyninizle ilgili bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bir mülk yatırımında sona gelinmiş olabilir ve bunun değerlendirmesini yapabilirsiniz.

12 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz. Dostlarınızdan yardım ve destek isteyin.

12 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 01" R
Ay
Boğa
00° 11' 02" R
Merkür
Koç
20° 53' 08"
Venüs
Boğa
09° 09' 39"
Mars
Koç
04° 49' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 33"
Satürn
Balık
17° 08' 06"
Uranüs
Boğa
22° 43' 42"
Neptün
Balık
29° 06' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 35"
Lilith
Başak
24° 04' 21"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>