Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçlerinizin olacağı kesin görünüyor. Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici.

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasında Ay-boşluk etkisi altında, kalıcı ve gerçekçi bir şekilde karar almamız kolay değildir. Ayrıca uygun olmayan bir zaman anlamına gelir ki, durumu akışa bırakmak yerinde olur. Parasal ve ileriye dönük düşündüğümüz konularda kafamız karışır, yön bulmamız güçleşir, daha sonra pişman olacağımız sözler etmemiz, davranışlarda bulunmamız mümkündür. Saat 10:53 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, çalışma yaşantımız, sağlığımız ve günlük hayatta düzene sokulması, derlenip toparlanması gereken işlerin göstergesidir. Biz bunları göz ardı etmemeliyiz. Ancak fiziksel ve ruhsal açıdan hassas olduğumuz için, zaman zaman geriye çekiliriz. Oysaki bilinçli şekilde işimize gücümüze bakmalıyız. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerini çıkmaza sokan, en çok kullandığın eşyaları bozan Merkür geri hareketi sona eriyor. Ailendeki sorunlar hafifliyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şikayet ve eleştiri dozunu ayarlamamak uzlaşmayı zorlaştırabilir. Netlik kazanan konular veya kafanızın netleşmesi daha doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün daha fazlave sorumluluk gündeme gelebilir. Paranızı daha dikkatle değerlendirebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... Yatırım konularında bir şeylere para vermeden önce iyi bir araştırmacı olmalısınız. Kaliteden ödün vermeyen sizler bugün üzülebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür retrosu bugün sona ererkenve kariyer konularında daha esnek ve rahat hareket edebilirsiniz. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere etkin planlar yapabilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü olumlu enerjilerin devam edeceği ve bilhassa maddi konularda ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatların peşinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Mantıklı alışverişler yapabilirsiniz.Yardımlaşma güdüsü artacağından manevi destek sağlayabileceğiniz insanlara, yakınlarınıza karşı daha şefkatli ve verici davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde meydana gelecek Ay boşluğu nedeniyle tembellik isteğiniz artabilir. Merkür'ün gerilemesinin durmasıyla fikirlerinizi özgürce ifade etmeye ve özgür iletişiminize devam edebilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 34" R
Ay
Koç
17° 25' 34" R
Merkür
Koç
20° 12' 16"
Venüs
Boğa
08° 05' 31"
Mars
Koç
04° 09' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 19"
Satürn
Balık
17° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 40' 41"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 45"
Lilith
Başak
23° 58' 34"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>