Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz. Bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokacak

İş yaşamınızda gelecek günlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var. Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece kararlı olmanız ve kendi kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, bir takım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmamalısınız.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı ve sıra dışı, yeni ve heyecan verici şeylere olan ilginizi yükseltir. Problemlerinize yeni çözüm yolları bulduğunuz gibi, gayet hızlı ve aktif şekilde ilerlemenizi sağlar. Yazdığım noktalara dikkat ederek değerlendirirseniz başarılı karar verirsiniz. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, karşıt görüşte olsak bile veya bazı konularda ayrı düşünsek bile, uzlaşı olgusu çok önemli. Eğer sizi sinirlendiren bir şey varsa, buna neden olan kişi veya durumları teraziye koymak, artı ve eksileriyle gözden geçirmek lazım. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Saat 21:41-23:18 arasında boşluk etkisinde, duygusal olarak bizi etkileyen, kendimizi güvende hissetmememize yol açan her durumu hassasiyetle ele alabiliriz. Aslında haklı sebeplerimiz vardır. Fakat dış dünyadaki insanların anlaması pek mümkün değildir. Kendimiz veya ailemizi ilgilendiren konulardaki tüm eksikler ve hatalara isyan edebiliriz. Boşluk etkisi altında tabii ki sakin olmamızda yarar var. Saat 23:18 itibariyle, sakinleştirici ve sabırlı düşünmenize yol açıcı Ay-Boğa burcu seyri başlıyor. Kendimize karşı dürüst olduğumuz gibi, başkalarını da yanıltmaktan hoşlanmayız. Huzur duygumuz önemlidir. Maddi ve manevi her konuda garanti olgusunu, uzun vadeliliği önemseyeceğiz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmak istediklerinle şartlarının birbirine uyum sağladığı, hızlı ilerleyen bir gün seni bekliyor. Yeni bir hobiye başlayabilirsin.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizin hayatınıza müdahale etmesine izin vermemelisiniz. İmajınızı ve konumunuzu zedelemek isteyen kişilerden kendinizi uzak tutmanızda fayda var. Aksi halde eleştirilerin dozu artacaktır. Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Kişisel açıdan hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Duygusal konularda ani tepkiler içinde olabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları daha fazla kurcalayabilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlamak için çalışabilirsiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konularına odaklı olduğunuz bu dönemde kişisel isteklerinize de biraz zaman ayırmalı ve arada rahatlamalısınız. Daha önceden konuşulmuş birteklifi yeniden karşınıza gelebilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu enerjilerin devam edeceği ve bilhassa maddi konularda ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatların peşinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Pratik alışverişler yapabilirsiniz.Yardımlaşma güdüsü artacağından manevi destek sağlayabileceğiniz insanlara ve yakınlarınıza karşı daha şefkatli ve verici davranabilirsiniz. Kalender bir ruh haliyle hem yatırımlarınızı gözetebileceğiniz, hem de manevi değerlerinizi tatmin edebileceğiniz bir gün deneyimleyebileceksiniz. Sakinlik ve yardımseverlik günün temasını oluşturacaktır.

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 35" R
Ay
Koç
17° 56' 12" R
Merkür
Koç
20° 13' 51"
Venüs
Boğa
08° 08' 05"
Mars
Koç
04° 11' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 48"
Satürn
Balık
17° 04' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 48"
Neptün
Balık
29° 04' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 51"
Lilith
Başak
23° 58' 48"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>