Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Hazıra konmayı bekler bir izlenim veriyorsunuz.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekecek.

Bugünlerde sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip tepki çekiyorsunuz. Her konuda bir görüş belirtmeniz gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde ziyaret amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta hoş tanışmalar görünüyor. Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde biraz tatsızlaşabilir. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getirmemelisiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:06 Ay-ikizler burcu seyir etkinliğinde yeni haftaya merhaba diyoruz. Hayatın eğlenceli ve çocuksu olan taraflarını ortaya çıkartıcı ve zihinsel açıdan algılamanızı güçlendiricidir. Karşınızdaki kişinin sizi kandırması, kendi arzuları doğrultusunda yönlendirmesi zordur. Saat 11:30 Ay-Venüs arasındaki görünüm ruhumuzdaki güzellikleri dile dökmemizi sağlıyor. Ancak bu dile döküşte bir miktar sitem bulunması mümkündür. Yani kişi daha güzel bir ilişki yaşamak, daha güzel bir dünyada nefes almak istediğini sözle ve davranışlarıyla belli etmeye çalışır. Saat 17:19 Ay-Neptün görünümü, gün içinde size söylenen veya vaat edilen sözlere dikkatli olmanın önemini vurguluyor. İyice dinleyerek doğruluğunu anlamaya çalışınız. Eğer önemli bir konuda karar verecekseniz bu saati tercih etmeyiniz. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim araçlarını kullanırken dikkatli olmanı öneririm. Beklenmedik aksaklıklar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsin.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Koçlar bu hafta ve devamında bazı sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız işleri ilgilendiren konularda ani ve beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Ruhen ve fiziken sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.Günün Atmosferi:Malum dün Merkür doğru harekete geçti, iletişim sorunları ve elektrik elektronik ya da teknolojik başlıklı konularda aksilikler düzelebilir. Ancak, bu hafta ve önümüzdeki hafta huzursuzluklar ve beklenmedik gelişmeler ön plana çıkabilir. Bu alandaki gelişmeleri haftalık yazımızda Astroskop köşesinde bulabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki konular sizi meşgul edebilir. İş konularını daha iyi organize etmelisiniz. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Bugün gizli kalan ilişkiler ve hassasiyetlerle ilgilenebilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün düzelmesiylehayatınızda ve iletişimsel alanda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi kariyerinize taşıyacak fırsatları daha iyi değerlendirebilirsiniz

9 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün gün konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir. Ulaştırma ve haberleşme konularında yardımlaşma yapabilirsiniz.Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir hafta başı deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve sürprizli başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Hamlelerinizi sezgilerinize göre belirlediğiniz ve içsel sevgi prensibini güçlü hissettiğiniz bir ruh haline sahipsiniz.

9 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>