Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusı olabilir.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın.Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir temele dayandıramadığınız üzüntülerin koşullarını kendiniz hazırlıyor gibisiniz. Sabırsız aceleci değerlendirmelerin gerginliklerini azaltmalısınız. Bir konuyla ilgili aradığınız belirtiler, şu günlerde karşınıza çıkabilir. Bazı hayal kırıklıkları, yakın ilişkilerinizdeki güven duygunuzu yeniden gözden geçirmenize neden olabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, maddi güvence, sağlamlık, üretime dönük düşünme yönünde olumludur. Kıymetli olanı isteriz. Ancak bir o kadar da güvenmek ve uzun vadeli kılmaktan yanayızdır. Kalite, başarı, standartlarımızı yüksek tutma arzusu, sevdiklerimiz ve kendimizin rahatlığı, huzurlu bir yaşam, emin adımlarla ilerlememizi sağlayan bir iş, tutumluluk bu dönemin etkileri arasında yer alır. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek ve sizler için ailevi-ev-parasal konularda güvencenize önem vereceksiniz. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözler üzerinde. Ancak çevrene karşı açık sözlü olayım derken patavatsız olabilirsin. Kelimelerine dikkat etmende fayda var.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminizde daha dikkatli davranmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Topluluk içinde söyleyeceğiniz bir şey o an için başkaları tarafından yanlış bir şekilde algılanabilir ve bu durumdan dolayı da kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yenilikler ve ani düşüncelerle hareket edebilirsiniz. Ancak Ay küçülürken istediklerinize hemen kavuşmanız pek kolay olmayabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili sorunlar çıkabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, maddi konuşmalarda beklentilerinizi dile getirin. Sorumluluklar üzerinizde yük oluşturabilir. Akşam saatlerinde önemli işlerle ilgileneceksiniz

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Boğa burcuna geçen Merkür, 3 haftadır hızlı yaşam temponuzu yavaşlatarak size soluk aldıracak. Ay sonuna kadar hayatın keyifli yönlerine daha fazla vakit ayırma fırsatı elde edeceksiniz. Bir yandan da kazancınızda gözle görünür bir artış meydana gelir. Bu dönemi iyi değerlendirin. Ayağınıza gelen kazanç fırsatlarını geri çevirmeyin.

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 04"
Ay
Kova
14° 48' 02"
Merkür
Koç
17° 30' 00"
Venüs
Boğa
02° 44' 44"
Mars
Koç
00° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 41' 58"
Uranüs
Boğa
22° 25' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 19"
Lilith
Başak
23° 29' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>