Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekecek. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırabiliyor. Önümüzdeki günlerde hassas konularda birtakım çözümsüzlükler yaşamanız olası. Bu konuda erken yorum ve yersiz müdahaleden kaçınmanız gerekecek.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşumu gayet olumlu buluyorum. Çünkü Balık burcunda yücelen Venüs ile yönettiği burçta olan Neptünün el ele vermesi, susamış topraklara yağmurun bereketli bir şekilde yağması gibi, sıkıntılı gönlünüzü rahatlatıcı, inancınızı güçlendirici ve kendinizi sevilmeye değer bulmanızı sağlayıcıdır. Saat 03:08 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, ifade gücünüzün doruklarındasınız. Sizi durduracak hiçbir engel veya terslik mümkün değil gibi gelecektir. Güne uyandığınız an, kendinizi coşkulu hissedebilirsiniz. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz gelişmeler keyfini yerine getirebilir. Evinde ya dayerinde, görünce çok sevineceğin biri seni ziyarete gelebilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularınızla ilgili her detaya hâkim olmalı ve kontrolü elinize almalısınız. Bu aralar toplantılar, görüşmeler ya da anlaşmalar için uygun günlerdesiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız.Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Sanatsal konulara ilgi duyabilirsiniz, konser, sinema, tiyatroya gidebilir ve bundan da büyük keyif duyabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Tabii bu arada yanlış anlama ihtimaliniz de var. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz son derece yüksek olacak.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek özgüven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz.Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Ortağınızın veya partnerinizin mesleki üstünlük taslaması sinirlerinizi bozabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 60" R
Ay
Koç
23° 51' 35" R
Merkür
Koç
20° 32' 32"
Venüs
Boğa
08° 37' 50"
Mars
Koç
04° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 29"
Satürn
Balık
17° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 12"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 11"
Lilith
Başak
24° 01' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>