Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkiler konusunda arka planda kalmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle sakin ve huzurlu bir gün geçirme fırsatı bulabilirsiniz fakat bazı aksaklıklar çıkabilir.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi konularda temkinli olmayı tercih etmenize rağmen küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan kurtulmanız zor olmayacaktır

Duygularınız düşüncelerinizi olumsuz etkileyebileceğinden olaylara soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde alacağınız bazı haberle gereğinden fazla şaşırabilirsiniz. Aile büyüklerinizle aranızda çok seviyeli bir ilişki var. Onlardan sürekli övgü alıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bazılarını son günlerde çok ihmal ettiniz. Bugün onların kırgınlıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizi oldukça zinde hissedeceksiniz.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, burcunuzda seyreden Ayın güçlü ve aktif enerjisiyle başlıyor.  Ayın ışığı bugün yine sizleri ışıklandırıyor. Kendinizi dışa karşı rahatça ifade edebilirsiniz.  Fiziksel açıdan size kuvvet ve canlılık katabilir. Gündelik hayatın içinde karşılaştığınız insanlar bugün ne kadar enerjik ve kendinden emin olduğunuzu düşünebilirler. Başkalarından farklı yanlarınızı, ele avuca sığmaz hallerinizi kolayca dışa yansıtabilirsiniz. Saat 02:26 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle alakalı konularda tarafsız düşünmenin önemini gösteriyor. Bir şeyi tam olarak anlamadan, dinlemeden harekete geçmemek ve  her bildiğinizin doğru olduğunu düşünmeyelim. Saat 10:54 Ay-Pluto görünümü,  toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde  hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 19:14 Ay-Uranüs kavuşumu, ani bir çıkışla düşüncelerinizi ifade etmenin, değişim ve yeniliklere duyulan ihtiyacın göstergesidir. Özel yeteneklerinizi, parlak fikirlerinizi ortaya koymaktan zevk alırsınız. Birbirimize sevgi dolu davranmamız, sahip olduğumuz güzelliklerin keyfini çıkarmamız dileğimle,

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutin işlerinizin arasında bir arkadaşınızın hukuki bazı sorunları ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız, inatçı veya mantıklı görünmeyen fikir, görüş, plan ya da istekleri olan kişiler sabrımızı zorlayabilirler(ya da bu biz de olabiliriz tabii?) . Elimizden geldiği kadar sinirlerimizi kontrol etmemiz, tepki vermememiz ve sakin kalmamız gerekiyor. Aksi takdirde, karşı taraf ilk halinden daha da saldırgan, tepkisel veya mantıksız görünen bir hal alabilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişim ve yenilik konuları öne çıkıyor. Yaşam tarzınızda ve yakın ilişkilerinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar konusunda ciddi girişimlerde bulunacaksınız. Yüksek moraliniz sayesinde karşınıza çıkacak engellerin üstesinden rahatça geleceksiniz. Kendinize zaman ayırmak size çok iyi gelecek.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İYİ niyetinizin karşılığını alacaksınız. Hazır enerjinizde yüksekken, kendinize ve hislerinize güvenin. Yaşadığınız sorunların üzerine gidin. 1

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 20" R
Ay
Kova
04° 51' 13"
Merkür
Koç
17° 10' 31"
Venüs
Boğa
01° 51' 46"
Mars
Koç
00° 15' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 14"
Satürn
Balık
16° 38' 13"
Uranüs
Boğa
22° 23' 14"
Neptün
Balık
28° 55' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 54"
Lilith
Başak
23° 24' 56"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:48

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>