Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz konusunda çevrenizden fazlasıyla etkileniyorsunuz ve sevgilinizin sizi bu konuda uyarmasına rağmen bu huyunuzdan vazgeçemediniz. Dikkat etmelisiniz yoksa ilişkiniz tehlikeye girebilir.

Müşterilerinize karşı biraz çekingen davranıyorsunuz ve bu yüzden amirinizin ihtarı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İşyerinizde biraz daha atılgan olmalısınız.

Elinize bir miktar para geçebilir yada maddi konularda bir beklentiniz olumlu olarak sonuçlanabilir. Fakat bu durum sizde bir para harcama isteği uyandırabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Öfkenizi kontrol altında tutmalı ve ani kararlar vermemelisiniz. Yeni bir karar almamaya ve girişimde bulunmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çok yorgun hissedeceğiniz bir gün. Bu yorgunluk duygularınızı ve sinirlerinizi etkileyecek. Sevdiğiniz insanların yakınlığına büyük ihtiyaç duyacaksınız. Zaman zaman olmayacak şeylere sinirlenebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bir haber sizi sevindirecek. Arkadaşlarınızdan bazılarını ihmal ettiniz.

15 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz iki önemli enerji etkinliği altında başlıyor. İlki saat 12:29 da gerçekleşecek Mars-Pluto görünümüdür. Ortaklaşa paylaşımlar ve kariyer anlamında faydalı gelişmeleri işaret ediyor. Gücünüzü yükselten, mücadele ettiğiniz alanlarda size kuvvet kazandıran bu görünüm, kazanmaya dönük şekilde hedefler belirlemenizde de destek oluyor. 15 Ağustos saat 19:44-2 Eylül saat 08:38 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönemde çalışma hayatınız ön plandadır. İşlerinizi titizlikle organize edersiniz. Sıkı çalışmak, detaylar üzerinde durarak mükemmel işler çıkarmak mümkündür. Düzenleme, işlerlik kazanma bu dönemde önem taşır. Sıkı çalışarak, tecrübenizi, yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.  Eğer işinizden memnun değilseniz,  yeni biraraştırabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi biterebilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle iş, sağlık, eğitim, ticari konular üzerinde konuşabilir, onlara destek verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde, kontrollerinizi yaptırmanızda yarar vardır. Bir de lütfen işinizden ve hayattan ne beklediğinizi düşününüz.  Şu andaki mevcutve durumunuz ne kadar tatmin edici bunu da gözden geçiriniz. Saat 18:50-18:58 arasındaki kısa bir boşluk etkisinin ardından etkili olacak,  Ay-Boğa burcu geçişinde,  güvence baş tacımız haline geliyor. İster istemez, bizi yolda bırakabilecek kişilerden uzak durmak niyetindeyiz. Belki de bu yüzden sağlamcı bir kişi profili çizebiliriz. Hayatımızın ne kadar garanti altında olduğundan söz edebilir, bir araya geldiğimiz kişilerin fikirlerini anlamaya çalışabiliriz. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Sıkıntınızı dağıtmak için, hobisel bir çalışma içine girebilirsiniz. Yaşam koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

15 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu günlerde oldukça ihtiraslı bir davranış biçimi sergiliyorsunuz. Kendinize olan güveninizin tam olması da bu durumu körüklüyor. Ancak bu tarzınız bazı insanların negatif etkilenmesine de yol açabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular veya anlık olaylar en ufak detayın bile gözünüzde büyümesine ya da en küçük olayın dahi sinirlerinizi bozmasına ve belli işlere, ilişkilere, plan veya projelere yaklaşımınızı,birliğinizi ya da ekonomik kazancınızı sorgulamanıza neden olabilir. Ortada devamlılık göstermenize yetecek neden bulamasanız bile, aslında bu içsel sorgulamalarınızın bile motivasyon arttırıcı olacağını görmeniz ve sözlerinize sadık kalmanız gerekiyor. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

15 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjiniz ve kararlılığınız artıyor. Bu yüksek enerjinizi sportif aktivitelere yönlendirmeniz faydalı olabilir. Özellikle sağlıksız alışkanlıklarınızı hayatınızdan çıkarmak için son derece uygun enerjiler var. Görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilir, imajınızı değiştirebilirsiniz. Beraberliğinizde daha paylaşımcı olmaya özen gösterin.

15 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UNUTKANLIKLARINIZ size pahalıya patlamasın. Evli Koçlar eşinizin ailesi ile ilgili verdiğiniz sözleri ertelemek hatasına düşmeyin.

15 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 23' 48" R
Ay
Kova
09° 00' 04"
Merkür
Koç
17° 18' 24"
Venüs
Boğa
02° 13' 56"
Mars
Koç
00° 29' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 27"
Satürn
Balık
16° 39' 47"
Uranüs
Boğa
22° 24' 16"
Neptün
Balık
28° 56' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 55"
Lilith
Başak
23° 26' 55"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>