Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiler ve evlilik açısından yoğun bir gün olabilir. Alabileceğiniz önerileri yakından incelemeniz gerekmekte. Kararlarınızı siz belirlemeye çalışmalısınız. Sürprizlere hazır olmalısınız.

İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme geliyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarından hoşlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar günü. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi güçlü hissederek işinizden zevk alabilirsiniz. Bununla birlikte abartılardan kaçının.

Ay ın burcunuza yaptığı gerilimli açı, bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir.

Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi olmayan planlar hayal kırıklığı getirebilir. Bu arada duygusal reaksiyonlarınızda da aşırılıklar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşıt burcunuza ilerleyen Ay ilişkilerden yana keyifli olabilecek bir gündem vaat ediyor. En yakınınızdaki kişiden yardım almak için uygun bir gün olabilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, iletişim açısından başarılı bir günü işaret ediyor. Yeni birisiyle tanışabiliriz. Partnerimizle birbirimizi anlarız, dinleriz. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, kolaylıkla insanları etkileyebiliriz. Saat 16:51 Ay-Pluto görünüm etkisinde çıkarlarımızı ön planda tutuyoruz. Bizden bir şey gizlenmesi, arkamızdan işler çevrilmesi hiç hoşumuza gitmez. Derin düşünüyoruz, tutkuluyuz. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, ilişkimizde ortaklaşa hareket etmenin ve duygularımızı sıcacık şekilde ifade etmenin işaretçisidir. Duygular karşılıklı olarak samimi ve uzlaşmaya dayalıdır. Kimsenin kimse üzerinde baskın olmak gibi tavrı yoktur. Aşk baş tacı edilir ve anlaşmaya açık gönlümüzle kucaklaşmaktan yanayızdır. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün işinle ilgili kaygıların var. Bazı şeyleri yeniden ve yeniden deniyor ve boşa kürek çekiyor gibi hissedebilirsin. Ancak güvenilir bir meslektaşın seni endişelerden kurtarabilir. Hedef ve isteklerini tüm içtenliğinle paylaşıyorsun. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yatırımlarını artırmak adına, yeni anlaşmalar imzalayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Günün kalanını kendine ayırmak isteyebilirsin. Yeteneklerini ihmal ettiğini düşünerek, yeniden başlama arzusu duyacaksın. Kilo problemi yaşıyorsan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun bir zaman diliminde çözülemeyen bazı konular hayatınızda iyiden iyiye sorun olarak kendini gösterebilir. Özel ilişkilerden yana kendinizi boşlukta hissedebilir ve yeni heyecanlar peşine düşebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak size keyif verecektir. Motivasyonunuzun yükseldiği bir gündesiniz. Gün içinde yeni deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Atacağınız adımlarda risklere karşı dikkatli olmanızda yarar var. İkili ilişkilerinizde hoş zamanlar geçirebilmeniz için esnek olmaya özen göstermelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir yoğunluk istiyordunuz. İşte bugün bu fırsatı yakaladınız ve kaçırmayacaksınız. Maddi durumunuzda gelişmeler olacak. Ancak bu kadar yük alıp kendinizi yıpratmayın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak olacak. İçinizden yükselen istekler giderek artıyor. Güçlü beklentilerinizi gerçekleştirmek için biraz sabırlı olmalısınız. Yeni girişimlerde bulunmak için büyük bir arzu duymaya başlıyorsunuz. İyimser ve olumlu davranacaksınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insanın istek ve beklentilerine göre hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça hareketli ve bir o kadar sizi memnun eden etkiler altında olacaksınız. Ani davranışlarla ve oluşturacağınız krzilerle bu güzel günü sarsmayın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her kafadan bir ses çıkar, gerekgerek özel hayatınızdaki konular tam sonuçlanmasa da nasıl ilerlemeniz gerektiğine dair pek çok önemli ipucu yakalayabilirsiniz. Acele etmeden her konuyu tek tek içinize sindirmelisiniz. Her şey zamanında en iyi şekilde sonuçlanır. Panik olmayın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 30" R
Ay
Balık
09° 01' 45"
Merkür
Koç
18° 25' 06"
Venüs
Boğa
04° 51' 00"
Mars
Koç
02° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 50' 44"
Uranüs
Boğa
22° 31' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 02"
Lilith
Başak
23° 41' 04"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>