Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili düşündüğünüz atılım için biraz daha sabırlı olmalısınız. Uzaktaki bir yakınınızdan çok sevineceğiniz bir evlilik haberi alabilirsiniz. Şans uzun zamandır sizden yana. Her şey yolunda ve mükemmel gidiyor. Yakınlarınız en büyük şansınızın yeni yaşadığınız ilişki olduğunu söylüyorlar. Gerçekten de bu kez aradığınızı buldunuz.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:18 Ay-Mars kavuşumu Balık burcunda gerçekleşecek. Gün boyu dağılmadan, gerçekçi düşünmeye özen gösterilmesini gerektirir. Etkilenmelere açık oluşunuz, çevrenizdeki kişilerin ruh hallerini bir sünger gibi kendinize çekmeniz, kimi zaman anlaşılmaz ve alıngan bir kişi gibi düşünmeniz mümkündür. Savaşmak yerine mücadeleden kaçınılması, kendinizi korumak yerine akışa teslim olunması gibi durumlar görülebilir. Saat 08:04 Ay-Pluto görünüm etkisinde,ve toplumsal konulara gerçekçi şekilde bakmanın önemi büyük. Köklü, sağlam ve güvenilir olanı tercih etmeliyiz. Eğreti duran, sadece bir hevesle verilen kararların kalıcı olmayacağını bilelim. Saat 14:49-16 Aralık saat 03:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Zayıf yönlerimizi açığa çıkarabilir. Maddi değerlere pek önem vermeyiz bu saatlerde. Daha çok desteklenmek, motive edilmek isteriz. Uzun boşluk hali, soyut çalışmalar, sanatsal uğraşılar, mistik faaliyetler, ritüeller için gayet uygundur. İnsanların bizi yargılamalarından hoşlanmayız. Kendinizle barışık olmak isteriz. Bu saatler arasında bazı meseleler duygusal olarak sizi zorlandığında şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Saat 23:38 Ay-Chiron kavuşumu, ruhsal anlamda rahatlık, kendimizle iç temasımız, benliğimizle yeniden bütünleşmemiz anlamında kıymetli olduğunu vurguluyor. Çeşitli teknikler öğrenebilir, uygulayabilir, kendimize özen gösterebiliriz. Bunların tümü rahatlatıcıdır. Keyfinizce geçecek bir Cumartesi günü dileğimle,

15 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duydukların şaşırtacak! Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yaşam stilin, kalabalık çevre ve bitmek bilmeyen aksiyonlardan oluşuyor. Şikâyetçi misin? Pek de değil. Çünkü yaptığın her şeyin karşılığını öyle ya da böyle alıyorsun. Yoğunhayatı ise gözünü korkutmuyor. Gün bitmeden neler değişir şu hayatta, değil mi? Duydukların seni öyle çok şaşırtıyor ki sırf hırsından dolayı iki yakın arkadaşının arasının bozulduğunu öğrenebilirsin. Tek başına değil ama vereceğin önemli kararlar var. Bugün için her şey olumlu başlıyor, ancak tahmin etmediğin bazı işlerin iptali söz konusu olabilir. Bu durumun üstesinden rahatlıkla geleceğinden şüphen olmasın.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz dinlenmek geri plana çekilmek isteyebilirsiniz enerjinizi içinize aktaracağınız ve motivasyonunuzu yeniden oluşturmanız gereken önemli bir gün olabilir. Bugün yalnız kalıp duygularınızı dinlemek isteyebilirsiniz.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygularınız çok değişken. Sizi anlayan, uyumlu insanlarla birlikte olmaya çalışın. Ailevi konularda geçmişin yaraları zihninizi meşgul edebilir. Bugün ilişkilerde sorun yaşamamak için hayaller ve günün gerçeklerinin uyumlu olmasına özen gösterin.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yanınız cesaretle yeniliklere atılmak isterken diğer yanınız duygusal kararlarınızın size taşıyacağı kırılgan sonuçlara odaklanır. Bugünü elinizdeki bitirilmesi gereken işleri sonuçlandırmaya ayırın. Yeni başlangıçlarla ilgili aksaklıklar sizi yıldırmasın. Hedeflerinize sarılın ve asla vazgeçmeyin. Hafta sonu romantik takılın.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 47" R
Ay
Balık
26° 02' 18"
Merkür
Koç
19° 09' 40"
Venüs
Boğa
06° 17' 45"
Mars
Koç
03° 02' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 46"
Satürn
Balık
16° 56' 39"
Uranüs
Boğa
22° 35' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 56"
Lilith
Başak
23° 48' 52"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>