Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor. Son zamanlarda oluşan bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz Çok önemli bir problemi halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. .

Senetleri yavaş, yavaş ortadan kaldırıyorsunuz. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Çok değer verip saydığınız bir tanıdığınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlara şehrinizdeki bir sorunlarında yol göstermeniz gerekecek. Mutlu, unutulmaz bir gün geçiriyorsunuz. Ama yaptığınız masrafı gözünüz görmüyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi, yaşama şevki ile sizi fazlaca etkileyecek. Bundan sonraki yaşamınızda yer alması çok mümkün olabilir.

15 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz üç önemli enerjinin etkisi altında başlıyor. Saat 01:10 ve saat 20:54 sırayla Merkür ve Venüs gezegenleri, Kuzey düğüm noktasıyla olumlu bir görünüm yapacak. Gerek özel veya gerekseanlamında ilişkimiz olan kişi  veya  kişilerle aramızdaki paylaşıma bakacağız. Bizim gibi düşünmek veya bizimle aynı yolda yürümek zorunda olmasalar da, en azından ortak bir noktada buluşuyor muyuz bu çok kıymetli. Yoksa kimse kimseye katlanmak veya boyun eğmek zorunda değil. Sonuçta ilişki bir bütündür ve bu bütünü oluşturan kişiler farklı görüş yapısında olsalar da, diyalog kesilmez  ve paylaşım olgusu önemsenirse, ayrılıklar ortadan kalkar ve beraberlik güçlenir. Biz de bugün bu doğrultuda duruma  bakacağız. Günün diğer önemli enerjisi,  saat 08:10 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecektir. Zorlayıcı yanları bulunmakta. Çünkü bir yandan amacımıza uygun düşmeyen, bizi pasif hale getiren şartlar nedeniyle ürküyoruz, kızıyoruz veya içerliyoruz bir şeylere. Diğer taraftan, şartlarımız gereği uymamız gereken kurallar var. Bizim bu görünüm nedeniyle içsel bir çatışma yaşamamamız için, yolumuzun farkında olmamız lazım. Biz gelişmek, büyümek, bilgilenmek, deneyim sahibi olmak istiyorsak, öncelikle kendimizi yetersiz, verimsiz, güvensiz hissetmememiz, sağduyulu davranmamız, bilinçli hareket etmemiz lazım. Yoksa gereksiz yere kendi kendimizi üzmüş, yormuş, zaman kaybetmiş oluruz. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Her işinizde başarı, huzur, mutluluk dileklerimle,

15 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel yoğunluk yaşadığınız bildiğini halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, fikirlerinizi paylaşma konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. Hata yapma olasılığınız yüksek.

15 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda veya maddi başlıklı konularda zaman zaman zorlanma yaşayabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken buna cesaret edemiyorsunuz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, motivasyonunuzu geçici olarak düşürebilirken, sağlık problemlerine de dikkat etmeniz gerekecek. Yakınlarınızla iletişimde engellemelerle karşılaşabileceğiniz bugün herhangi bir konuda önemli bir karar vermemeyi tercih etmelisiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireyselliğiniz de, sosyal adaptasyon yeteneğiniz de su yüzüne çıkacaktır. Sosyal ortamlarda huzur bulabilir ve rahatlayabilirsiniz. Kısıtlamalarla karşılaşmadığınız sürece işbirliği yapabilir ve grup çalışmalarına katılabilirsiniz.

15 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>