Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Oldukça yoğun duygular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamak eğiliminde olacaksınız. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Daha çok kendi isteklerinizi kabul ettirmeye çalışacaksınız ve bu konuda ısrarcı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla birlikte alacağınız kararların sonuçları genel olarak verimli olacaktır.

Daha önceden başlattığınız çalışmalarınıza bugün devam edebilirsiniz ve yarım kalmış bazı işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Başarılı olma isteğinizde genel bir artış olacaktır ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konulara yönlendireceksiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz ve bu konulardaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle finansal anlamda sağlıklı kararlar alabileceksiniz.

Bugün kendinizi bir çok açıdan güçlü hissedeceksiniz ancak çevrenizdeki insanlara karşı baskıcı tutumlarınızı sizin için zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşamı özel zevklerinize yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz. Habersiz gelecek bir konuğunuz var. Bu konukla önemli alışverişleriniz olacak. Bir akrabanızın ilişkilerindeki özensizliğini sorun ediyorsunuz. Bununla ilgili toplu görüşmeler içine girebilirsiniz. Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:42 Ay-Mars ve saat 10:57 Ay-Pluto arasındaki zorlu enerjiler ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Saat 17:00 Ay-Uranüs karşıtlığı ani çıkışlara ve strese sebep olabilir. Partneriniz bu hallerinizden pek memnun kalmayabilir. Sürpriz durumlarla karşılaşmamak için dikkatli olmak lazımdır. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde, ortam ılımlaşır. Eşimiz, sevdiklerimiz veya başka insanların güzel davranışlarıyla karşılaşırız. Herkes birbirine karşı anlayışlı olmaya çalışır. Bizim de arzumuz bu yöndedir. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni mutlu etmeyen, romantizmin eksik olduğu ilişkilerden uzak durma kararı alabilirsin. Gereksiz harcamalara dikkat etmelisin.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ile ilgili denge kurmak isterken gereksiz tartışmalardan sakının. Haklıyken haksız duruma düşmemek için lütfen sesinizi yükseltmeyin. Haklısınız! Bazı yaptığınız iyiliklerin görevleriniz olduğunu fark edebileceğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Ortaklı konularda daha cesur kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde verdiğiniz mücadele sizi yorabilir. Sabırlı davranmanız gereken durumlar olabilir. Bazı konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde beklentileri dengelemek, duyguları abartmamak da fayda olabilir. Ani tepkilerinizi kontrol etmeli, karşınızdaki kişi tarafından doğru değerlendirilip anlaşılacağınızdan emin olmalısınız.

15 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşamınızda size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz. Olaylardan hemen tepki almak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlardan faydanız yüksek olacak.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz. Ortaklığınızla ilgili olumlu gelişmeler, dayanışma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz.Bugün partnerlikle ilgili amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Özel ilişkinize odaklanmak veya ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki başlatmak için çok ideal bir zaman dilimindesiniz. Dünkü enerjiler bugün de geçerli olacağı için ruhsal, fiziksel ve zihinsel denge sağlanması birincil beklenti olmalıdır.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız canlanacak olsa da, günün ana konusu seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuklar, size hem sosyal, hem de kariyer fırsatları sağlayabileceği gibi, ilişkilerinizi geliştirmeniz veya yeni ilişkiler kurmanıza da yarayacaklardır.

15 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 51' 51" R
Ay
Kova
01° 26' 04"
Merkür
Koç
17° 04' 16"
Venüs
Boğa
01° 33' 23"
Mars
Koç
00° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 36' 55"
Uranüs
Boğa
22° 22' 23"
Neptün
Balık
28° 55' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 04"
Lilith
Başak
23° 23' 16"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>