Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlam yüklemeyerek başladığınız bir ilişki umduğunuz gibi çıktı. Hayatta aşktan başka bir şey olmasa, sorgulayıp o an bırakacaksınız. Ama yaşam girdabı içinde bir tek aşkın attığı ipi tutarım gibi bir lüksü olamıyor insanın.

Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özelliklerdir bunlar. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı birortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz.

Maddi olarak bir sıkıntınız yok. Fakat paranın manevi baskısı sizi presliyor. Parayı kazanırken kendinizle, kullanırken de sevgilinizle sorunlusunuz. Çok azını koyabildiğiniz ortak bütçe sizi rahatsız ediyor.

Hayatta aşktan başka çok şey var. Ve aşk onlarla işbirliği içinde olmadan işi yürütemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa zamanda büyük işler başardınız. Ama şimdi niye frenlediğiniz anlaşılmıyor. Sizin de pek anlayamadığınız bir yorgunluk var. Bazı ahbap ilişkilerinizdeki karmaşanın içindesiniz. Zarar görmemeniz için sabırlı ve toparlayıcı olmanız gerekiyor. Denizaşırı uzaklarda unutamadığınız biri var. Onu unutulmaz dost olarak özel bir yere koymuşsunuz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz hem maddi hem de manevi konular üzerinde sakinleştirici ve sabırlı düşünmenize yol açıcı Ay-Boğa burcu geçişiyle devam ediyor.  Doğal olarak günlük aktivitede kendimize karşı  dürüst olduğumuz gibi, başkalarını da yanıltmaktan hoşlanmayız.  Huzur duygumuz önemlidir.Saat 07:01 Ay-Jüpiter görünümü, harcamalara dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor. Süsüne değil, aldığımız bir şeyin sağlam olmasına dikkat edelim. Saat 02:57 Ay-Venüs zorlu görünümü seçkin bir yaşam sürme arzumuzu belirleyicidir. Eğer paramız varsa, güvendeysek, hayata daha fazla sarılırız, sevildiğimizi hissederiz. Bizi mutlu hissettirecek olan ne varsa ona sahip olmak isteriz. Saat 15:10 Ay- Pluto görünümü, güç, huzur ve  güvenlik verici yansımadır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında önemli bulduğunuz tüm güzelliklerin hissedilmesi, değerinin bilinmesi anlamındadır. Saat 16:28 Ay-Mars karşıtlık etkisini olumlu buluyorum. Çünkü her iki gezegen de yönettiği burçtalar. Böylece hem maddi konularda arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilir hem de arzuladığınız şekilde arzularınızı gerçekleştirirsiniz. Ya hep Ya hiç sözünü kendinize benimsersiniz.Gönlümüzce keyifli bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz.Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren işinizi ilgilendiren konularda görüşmeler ve iletişim hızlanabilir. Başvurular, önemli randevular v.b konular üç hafta boyunca gündemde olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Her tatil kısa sürer ya, benimki de alışkanlığı bozmadı. Yokluğumda yazıların hoşunuza gittiğini umuyor, hepinizi öpüyor ve sözü uzatmadan asli görevime dönüyorum. Sevgili dostlar, bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ortalarına kadar aslında durumun gerektirmediği veya bazı uzman kişilerin normal şartlar altında önermeyeceği adımlar atma eğilimimiz artabilir. Dolayısıyla, aslında gerektirmediği halde internet alışverişlerinde hiç tanımadığımız insanlara, sadece güvenilir bir ses tonları olduğu için kaparo yollamamız doğru olmayabilir. Hatırlatmakta fayda var.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düne göre daha sakin ve kararlı olacağınız bir gün. Bu sakinliğiniz, sevgi aşk konusunda şu ana kadar göremediğiniz bir ayrıntıyı görmenize neden olacaktır.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 29' 03" R
Ay
Kova
10° 15' 14"
Merkür
Koç
17° 20' 51"
Venüs
Boğa
02° 20' 37"
Mars
Koç
00° 33' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 43"
Satürn
Balık
16° 40' 16"
Uranüs
Boğa
22° 24' 34"
Neptün
Balık
28° 56' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 13"
Lilith
Başak
23° 27' 31"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>