Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin duygusallığınıza, beklentilerinize ayak uydurduğu söylenemez. Yine de onu suçlamanızın bir yararı yok. O da sevgisini, ilgisini böyle gösteriyor, bunu sorun haline getirmeyin..

Ayrıntılara boğulup, bütünü göremiyorsunuz bazen. Bu, hem size zaman kaybettiriyor, hem de çevrenizdekilerin sabrını taşırıyor. Tamam, mükemmeliyetçilikyaşamında önemli ama her şey gibi onun da fazlası zarar.

Bazen çok dikkatli, bazen de savruksunuz. Bugünler savruk olduğunuz günler. Bugün para harcarken dikkat etmeniz gerekebilir. Avans çekmeniz gerekebilir. Tedirgin olmanıza gerek yok, istediğiniz avansı alabilirsiniz.

Çevrenizdekilerle ilişkinize pembe gözlüklerinizi bir kez çıkarıp, kara gözlüklerle bakmayı deneyin. Yakınınızda pek de dost olmayan birini fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kuyunuzu kazmak isteyen biri bugün yine işbaşında. Siz hiç farkında olmadığınız için, o istediği gibi at oynatıyor. Artık durumu anlamanız ve kendinizi korumanızın zamanı geldi de, geçiyor bile. Olmadık kişilere şüpheci davranırken, en yakınınızdaki düşmanı göremiyorsunuz. Aşk, iş, sağlık, para, hepsi yolunda da, şu dost bildiklerinizden çekeceğiniz var.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 10:56-11:54 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisindeyiz. İş ilişkilerinde rekabetin ve özel hayatınızda farklı bakış açılarının anlaşmazlığa yol açmaması için dikkatli olalım. Saat 11:54 tibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, sizden gizlenen meseleler üzerinde hassasiyetle durmanıza neden olabilir. Kişi kendini rahatlatmak istediği için, her konuyu derinlemesine didikleyebilir. Eşinin,ortağının veya maddi-manevi ilişkide olduğu kişinin ne kadar güvenilir biri olduğunu bilmek ister. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlığında ihtiyaçlarımıza odaklıyız. Aleyhimize olan her şey bizde tepki uyandırabilir. Sözgelimi borcumuzun hatırlatılması veya bize borcu olanın ödememesi gibi. Bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü,hayatı ve ilişkide sorumlulukları vurguluyor. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önyargılı konuşmalar seni epey yoruyor. O yüzden bugün, bu tarz kişilerle arana mesafe koyabilirsin. Çalışma ortamını yeniden düzenleyebilir, planlarında bazı değişiklikler yapabilirsin. Maddi zorluklardan dolayı ekarayışına girebilirsin. İç hesaplaşmaların başlıyor Koç burcu, geçmişte yaşadığın ilişki deneyimlerinle şimdiki ilişkini enine boyuna tartabilirsin. Pişmanlıkların ve hataların gün içinde su yüzüne çıkabilir. Dolayısıyla bilinçaltını rahatlatmana yönelik kendini çapraz sorguya alabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışı bağlantıları kurabilir, önemli fırsatlar yakalayabilirsin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde özlemini çektiğiniz huzur ve dengeyi bulmakta zorlanabilir eş ya da partnerle bazı konularda uyumsuzluk yaşayabilirsiniz. Geçmişten kalan sorunları ve hatalı davranışları çözmek adına güzel bir gün.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Eşiniz veya sevgilinizle daha fazla ilgilenmeniz, zaman ayırmanız gerekebilir. Ortak paylaşılan konularda anlaşmazlıklar olması mümkün. Ortak bir payda da buluşmak, esnek olmak yaşanacak krizi engelleyebilir. İşlerinizde yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde yarar var.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortaklaşa para konularında ciddi ve hesaplı hareket edebilirsiniz. Yapmak istediğiniz ama ertelediğiniz bir çok işinizi halledebileceksiniz. Sadece hareketlilikle değil, sezgilerinizle yol alın.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati derin duyguları hayatınıza taşıyacak.Yurt dışında yaşama fikrine sıcak bakmaya başlar, yeni hayat düzeninizin planlamasını yapabilirsiniz. Gerekli evrak ve uyulması gereken kuralların içeriğini saptamakla fikirlerinizi somutlaştırmak işinizi kolaylaştırır. Artık yeni bir hayat sistemine geçme isteği ön plana çıkar.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>