Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bir dediğini iki ettirmemekten inanılmaz keyif alıyorsunuz. Bu tavrınız çevrenizdekileri şaşırtıyor, hatta biraz da kızdırıyor. Bugün yine sevgilinize göre planlar içinde olacaksınız. Neyse ki o da size karşılığını veriyor.

Hafta başında küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor.

Bugün başıboş harcamalardan kaçınmalısınız. Çok hesap gerektiren bir süreçten geçildiğini görmeniz gerekiyor. Zaman, zaman yaşadığınız parasal sıkışıklığınızın en büyük nedeni plansızlık.

Aklınızdan geçen birçok proje içinde bazıları sizi yıkıma götürebilir. Tercihlerinizden en akla uygun olanını seçerken titiz olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı anılar size fasılalı hüzünler yaşatacak. Geçmişle, orada size ait bir şeyleri unutmuşsunuz gibi bir ilişki içindesiniz. Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Birlikte olmak istediğiniz kişilerin isteksizliği sorun olabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki bizi alkışlamasalar da, çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıtlığı içinden çıkamadığınız sorunları, inancınızı güçlü tutarak aydınlığa kavuşabileceğiniz, teselli bulabileceğiniz anlamındadır. Hayat her gün bir başka mucizeyi doğan güneşle birlikte bize sunmakta. Eğer endişelerimizin köküne inmeyi kabul edersek, göreceğiz ki çaresiz değiliz. Saat 14:39 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Doğal olarak hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Saat 22:02 Ay-Mars görünümü, bir stresin işaretçisidir. Hayatın zorlukları ve gerçekleriyle mücadele etmek gün boyu bizi yormuştur. Bedenimizin ve ruhumuzun dinlenmeye ihtiyacı vardır. Bu saatleri kendimize ayırmak iyi gelecektir. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceli tavırlarınla çevrendekilerin dikkatini çekiyorsun. Bugün kalabalıklara karışıp yeni kişilerle tanışabilirsin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınızda ya da arkadaşlarınızla ilgili gerginlikler veya gizli kalmış bazı olaylar canınızı sıkabilir. Gündelik detaylarla boğuşurken bir şeyler kaçırıyormuşsunuz hissi enerjinizi düşürebilir temkinli olmakta fayda var. Böyle durumlarda kahve içmenizi tavsiye edebiliriz. :)

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi daha fazla meşgul edebilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İş hayatınızda yeniden harekete geçirmek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bugün aniden karışacak durumlar söz konusu. Etrafınızdaki kişilere karşı sakin kalmanızda fayda var. Güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Rahatlamak kolay olmayabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bekar olanlar karşı cinsin aklını başından alacak kadar cazibeli görünüyor. Sevdiğiniz insan bunun değerini bilmeli. İş hayatınızda dikkatsiz davranmamalısınız.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, içsel sıkıntılarınızalanlarınızda sizi sıkıştırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok kolay tepki vereceksiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazartesi gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır.Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta başı sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma amaçlı değerlendirebilir ve bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Duygulardan ziyade mantıkla yol alabileceğiniz bir gündesiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hayatınızın her alanında sakin bir akış ve uyum olacaktır; bunun sizi rehavete sürükleme riski vardır. Dikkatinizi maddi konular üzerine yoğunlaşabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Sakin olun, küçük ve yavaş adımlar atın.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 02" R
Ay
Balık
17° 21' 06"
Merkür
Koç
18° 46' 20"
Venüs
Boğa
05° 33' 36"
Mars
Koç
02° 34' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 53' 39"
Uranüs
Boğa
22° 33' 34"
Neptün
Balık
29° 01' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 57"
Lilith
Başak
23° 44' 54"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>