Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularını belli etmekten kaçınıyor, ama size olan yakınlığı tartışma götürmez. Bugün ilgisini iyice açığa çıkartabilir. Sizden beklenen mesajı daha fazla geciktirmemelisiniz.

İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz. Son günlerde onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok siz yarar göreceksiniz.

Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor.

Arkadaşınızın beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranışlar gelebilir. Bugün bazı davranışlarınız dengelenmek istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak. Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 14:26 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz. Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. Saat 17:21 Ay-Jüpiter görünümü, günü şenlendiren, ilişkileri güzelleştiren, paylaşımı çoğaltan bir etkidir. Uyum, paylaşım ve tutkular ön plandadır. Kendimizi ifade etmemiz kolaylaşır. Saat 18:17-15 Ocak saat 06:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk dilimi içinde, duygularınızı açık ve net bir dille dışa yansıtmak kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, kısaca hayatı güzel hissettiren konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınla ilgili ertelediğin problemler kendini gösterebilir. Ertelediğin doktor randevularını mutlaka programına almalısın.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta süresince kendinizi daha zinde ve sağlıklı hissetmek için diyete ya da spora başlayabilirsiniz. Uzakta yaşayan yakın akrabalarınızla ilgili konularla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz veya uzaklara seyahatler söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Sosyal ve aktif bir gündeyiz. Farklı şeyler denemek, rutini kırmak isteyebiliriz. Yeni girişimler için de uygun. Özellikle akşamüzeri saatlerinde tecrübeli kişilerle sohbetler, kalıcı ilişkiler veya girişimler ön plana çıkabilir. Ancak, bu hafta sonu, bazı dış faktörlere bağlı duygusal durumlar oluşabilir ya da diğerlerinin yaptığı son dakika değişiklikleri asıl ilgilenilecek işlerden uzaklaşılmasına neden olabilir. 18.30 Sonrası belirsizlikler, halsizlik, isteksizlik, kararsızlık veya istendiği gibi ilerleyememe durumları söz konusu olabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha pozitif koşullar ve yaratıcı olabileceğiniz imkanlar var. Tek başına kalmamalı ve daha çok paylaşım aramalısınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay Aslan burcunda ilerlerken çocukluğunuza, çocuk ruhunuza dönebilirsiniz. As da olsa size keyif veren, eğlenceli aktvitelere katılabilir, çocuklarla zaman geçirebilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğlenceli bir cumartesi gününe merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz.Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Ancak akşam saatlerinden itibaren kendinizi akışa bırakmalısınız.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, biraz rahatlayabileceğiniz sosyal ortamlara girebilirsiniz. Rutin işler yüzünden günü sizin için çekilmez bir hale getirmeye çalışabilirler. Bu yüzden biraz sıkılsanız da üzerinde durulması gereken noktaları kaçırmamaya çalışın.

14 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 52" R
Ay
Koç
26° 06' 19" R
Merkür
Koç
20° 39' 47"
Venüs
Boğa
08° 49' 08"
Mars
Koç
04° 36' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 38"
Satürn
Balık
17° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 42' 44"
Neptün
Balık
29° 05' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 41"
Lilith
Başak
24° 02' 30"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>