Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bir dediğini iki ettirmemekten inanılmaz keyif alıyorsunuz. Bu tavrınız çevrenizdekileri şaşırtıyor, hatta biraz da kızdırıyor. Bugün yine sevgilinize göre planlar içinde olacaksınız. Neyse ki o da size karşılığını veriyor.

Hafta başında küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor.

Bugün başıboş harcamalardan kaçınmalısınız. Çok hesap gerektiren bir süreçten geçildiğini görmeniz gerekiyor. Zaman, zaman yaşadığınız parasal sıkışıklığınızın en büyük nedeni plansızlık.

Aklınızdan geçen birçok proje içinde bazıları sizi yıkıma götürebilir. Tercihlerinizden en akla uygun olanını seçerken titiz olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı anılar size fasılalı hüzünler yaşatacak. Geçmişle, orada size ait bir şeyleri unutmuşsunuz gibi bir ilişki içindesiniz. Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Birlikte olmak istediğiniz kişilerin isteksizliği sorun olabilir.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda iyimser bir enerji hakim. Yöneticinizle konuşmak için ideal bir gün. Çözüm odaklı ve sizin tarafınıza olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Önemligörüşmeleriniz, toplantılarınız varsa güzel neticeler alabilirsiniz. Geleceğinize etki edecek net kararlar alabilirsiniz. Belki bu bir yatırım olur ya da hep sahip olmak istediğiniz şey için eyleme geçmek olabilir. 21:33 itibariyle Ay boşluğa giriyor. Bu saate kadar önemli işlerinizi halletmenizi tavsiye ederim. Sevgiler, Astromeri

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hız alman gerektiğini fark ediyorsun!Kalabalıklara öncülük edeceğin bir gün. Ama ben bugün insanlara direktiflerde bulunmanı ya da onları yönlendirmeni tavsiye etmem. Ay?ın konumu aldığın kararların geçici olabileceğini ve çok çabuk fikir değiştirebileceğini vurguluyor. Aman dikkat! Bugün gönlüne ne sığdırmak istiyorsan onu yapacaksın. İşlerine, gündelik hayatına ve ailene özel bir iltimas olacak. Farklı arkadaş gruplarınla gün içerisinde plan yapabilirsin. Eğitimini aksatan bir Koç burcuysan, bugün aldığın haberle hızlanman gerektiğinin farkında varacaksın. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılabilirsin. Akşam saatlerine yaptığın planlar bir anda değişebilir. Başka şehirde yaşayan arkadaşının sürpriz gelişiyle, onunla buluşabilirsin.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızla ilgili uzun vadeli planlar yapabilir ve hemen sonuç almak isteyebilirsiniz. Yöneticileriniz sunacağınız tekliflere sıcak bakabilir.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Bunun için başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz. Onlar da bunu sabırsızlıkla bekliyor.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, ev aile yaşamında sorumlulukları hatırlatan olaylar, finansal konular gündemde. Keşfedilmemiş olanı ortaya çıkarma arzunuzla motive olacağınız imkanlar gelişebilir. Geçmiş borçları hesaba katarak ilerleyin.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasına yoğun güven duygusuyla adım atıyorsunuz. Ay’ın tüm gün Boğa burcunda seyahat etmesi, gelir ve giderinizi dengelemek, kazancınızı artırmak için harekete geçmek ve yenifırsatları yaratmaya zemin hazırlar. Ayrıca masaj yaptırmak, arkadaşlarla keyif veren sohbet dolu bir akşam yemeğine katılmak günün akşını tamamlayıcı temalarıdır.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hayatınızın her alanında sakin bir akış ve uyum olacaktır; bunun sizi rehavete sürükleme riski vardır. Dikkatinizi maddi konular üzerine yoğunlaşabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Sakin olun, küçük ve yavaş adımlar atın.

16 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 31' 21" R
Ay
Boğa
10° 20' 46" R
Merkür
Koç
21° 27' 42"
Venüs
Boğa
10° 00' 58"
Mars
Koç
05° 21' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 21"
Satürn
Balık
17° 11' 26"
Uranüs
Boğa
22° 46' 06"
Neptün
Balık
29° 07' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 51"
Lilith
Başak
24° 08' 58"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>