Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Bu işi hemen bugünden el almanız gerekiyor.

Birikiminiz hızla eriyor. Biraz daha temkinli yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz.

Sıkı bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor.Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük irili ufaklı problemlerle yorgun ve bitkin hissediyorsunuz. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için bazen gereğinden fazla tavizkar davranıyorsunuz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü, biraz hassas düşünmemizi, vericiliğimiz, cömertliğimizin sınırlarını iyi çizmemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 10:13 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bugün işimize gücümüze sağlığımıza önem vermenin gerekli olduğunu işaret ediyor. Saat 15:40 itibariyle  Ay-Mars ile olumlu görünüm yapacağı için,hayatınız ve mali konularda faydalı sonuçlar almaktan yanasınız. Bu olumlu enerji sayesinde bu saatlerde yapılan işler hem maddi hem deanlamında istikrarın önemini vurguluyor. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde, durumları  gerçekçi bir şekilde ele almak, sağlam olup olmadığına bakmak, güven olgusunu ön planda tutmak gerekir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,  

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı günler ayağınıza kadar gelen tekliflerin bilincinde olmuyorsunuz. Bugün de bu şekilde davranmayın. Grup toplantılarında ve arkadaşlarınızla olan gezmelerinizde fazla para harcamaları yapıyorsunuz. Daha sonra şikayetleriniz başlıyor. Çevrenizden sevdiğiniz birinin sağlık sorunları sizi meşgul edebilir. Onunla ilgilenirken, yanınıza partnerinizi almayı ihmal etmeyin.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru şekilde bilgilendirilmedikçe otorite konumundaki kişilerle iletişimde zorluk çekebilirsiniz. Gerçekleri öğrenmeli ve kendi adınıza bu doğrultuda konuşmalar yapmalısınız. İstediğiniz şeyler varsa sormanız gerekiyor. Maceraya atılmadan çok şey kazanmak mümkün olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İşlerinizde mücadele edebilirsiniz. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. Akşama doğru işleriniz yavaşlayabilir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Papirüs... Bugün bazı görmediğiniz yerleri hayal ediyor ve gitme arzusunda bulunuyorsunuz. Bugün bir yere gidecek durumunuz yok. İşleriniz ve zamanınız kısıtlı.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal konularınız devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Özel hayatınızda karamsar etkilere kapılmayın.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu enerjilerin devam edeceği ve bilhassa maddi konularda ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatların peşinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Mantıklı alışverişler yapabilirsiniz.Yardımlaşma güdüsü artacağından manevi destek sağlayabileceğiniz insanlara ve yakınlarınıza karşı daha şefkatli ve verici davranabilirsiniz. Kalender bir ruh haliyle hem yatırımlarınızı gözetebileceğiniz hem de manevi değerlerinizi tatmin edebileceğiniz bir gün deneyimleyebileceksiniz. Sakinlik ve yardımseverlik günün temasını oluşturacaktır.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 38' 36" R
Ay
Balık
26° 44' 52"
Merkür
Koç
19° 11' 38"
Venüs
Boğa
06° 21' 20"
Mars
Koç
03° 04' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 27"
Satürn
Balık
16° 56' 54"
Uranüs
Boğa
22° 35' 48"
Neptün
Balık
29° 02' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 06"
Lilith
Başak
23° 49' 12"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>