Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak. Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıtsız kalabiliyorsunuz.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Yeterince birikiminizin olmayışı sizi arayışlara sokacak. Para sizin için, olunca harcanacak bir şey. Olmayınca da pek problem etmiyorsunuz, ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınız sizi sıkıştırabilir.

Daha ortadan konuşup yoruma açık ifadeler kullanabilirsiniz. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz. Hava koşullarını engel olarak görmemelisiniz. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında, Venüs-Yengeç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ikili ilişkilerde gerek ailevi konularda muhafaza etme olgusu öne çıkıyor. Ailemizi koruma altına alma, tek yaşıyorsak bir aile olma isteği, yuvamız içerisindeki huzur ve güvenliğimiz, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler ön planda olacaktır. Tutarsız ve dengesiz ilişkiler, maddi sıkıntıların yaşanabileceği kişiler ailemizden birisi dahi olsa gözden geçirmeliyiz. Bu süreçte yuvanız  içinde birlik ve beraberlik olgusu kıymetlidir. Saygı-sevgi ve güven üçlüsünün hem evliliklerde hem aile içinde hem de değerleriniz anlamında önemi çok açık ve net bir şekilde bellidir. Finansal, ilişki ve ailevi konularda ve geçmiş tecrübeler gözden geçirilerek geleceğin teminat altına alınması yönünde hareket edilmesi yararlı olur. Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

17 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmaktan keyif aldığınız ya da hayatınıza olumlu etkileri olan işlere odaklanmalısınız. Öte yandan aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler gündemde. Arkadaşlıklarınızı ya da ilişkilerinizi geliştirebilir ve hareketlilik kazandırabilirsiniz. Gün geneli: Duygusal anlamda hassas bir gündeyiz. Duygularımızı kontrol etmemiz ve kontrollü hareket etmemiz gerekebilir. Dün olduğu gibi bugün de, ülke insanını ilgilendiren konular, mülteciler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili kişiler, sporcular, gençler, sanatçılar, maddi alanlar, uluslararası ilişkiler veya yabancılarla ilgili başlıklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, bilişim, medya, yayıncılık, finans, halkla ilişkiler konuları ön planda. Akşam saatlerinde birbirimize yardım etmekten keyif alabilir, ruhsal çalışmalar veya maneviyatımızı kuvvetlendirecek aktiviteler söz konusu olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe içinde olduğunuz konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sonuca bağlamak isteyebilirsiniz. Finansal kararlarda aceleci davranmamanızda fayda var. Gün içindeki belirsiz durumlar canınızı sıkabilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yenilenmek için bazı konuları düzenlemek zorunda kalabilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuları ön plana almanız gerekiyor. Vurdumduymaz davranırsanız yakın gelecekte sıkıntılı bir konuya dönüşebilir parasal durumunuz.

17 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 hafta boyunca ev ve aile yaşantınızda vakit harcamak isteyeceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat, tamirat ve yer değiştirme gibi olgular gündemde olacak.

17 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar hayatınızın krizli yönlerine çözüm arayışlarında bulunmanız gerekebilir.Derin düşünceler içerisinde düşük enerjilerle bir gün geçirmeyi göze almalısınız. Daha çok keyif aldığınız etkinliklere yönelmeli ve akışta kalmalısınız. Herhangi bir başlangıçtan veya zihninizi zorlayacak eylemlerden kaçınmanız gerekebilir.

17 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

17 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 09' 13" R
Ay
Aslan
12° 46' 49" R
Merkür
Koç
28° 29' 39"
Venüs
Boğa
18° 27' 43"
Mars
Koç
10° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 23"
Satürn
Balık
17° 42' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 00"
Neptün
Balık
29° 17' 60"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 42"
Lilith
Başak
24° 54' 38"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>