Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki boşluğa aldanarak ani kararlar vermeyin. Sizinle ilgilenen kişiyi önce biraz daha iyi tanımalısınız. Bu zor dönemi atlattıktan sonra, daha mantıklı kararlar verebileceksiniz.

İşlerinizde bugün kesinlikle pasif kalmamalısınız. Farkında olmadığınız gözler sizi gözlüyor. Ani ve kesin kararlar vermeniz gerekebilir. Her türlü son dakika işine hazırlıklı olun.

Elinize geçecek bir para ya da maddi değeri olan bir eşya var. Bu beklenmedik para sizi yeni düşüncelere sevk edecek. Yatırım ya da tatil planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Gideceğiniz bir eğlence mekanında çantanıza ve özel eşyalarınıza dikkat edin. Dalgınlığınıza gelebilir ve yanlışlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kırılgan yapınız sizi kolay hedef haline getiriyor. Kurtların arasındaki kuzu gibi kalmışsınız. Sizi kasıtlı sözlerle ezmek isteyenlere karşı sert tavır koymalı, hakkınızı korumalısınız. Bugün iyimserliğiniz üzerinizde. Olayları olumlu gözle görüyor, çevrenize de pozitif enerji yayıyorsunuz. Bu akşam bir arkadaşınız sizi yemeğe çıkarmak isteyebilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar haftanın ilk gününe, saat 01:41 İkizler burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyoruz. Bu enerji, duygularımızı inişli çıkışlı kılabilir. Dikkatli olmamız gerekir. Sabırsız davranmayalım. Etrafımızdaki gelişmeleri merak edebiliriz veya birileri fazla meraklı olabilir. Gerektiği yerde gerektiği şekilde konuşmayı bilelim.Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumu aşk hayatınızı canlandırıcı, yaşam hevesinizi yükseltici, doping değerinde bir enerjidir. Yeni bir aşkın ilk kıvılcımı, devam eden ilişkinin güçlenmesi, hayatın canlanması, moralinizin yükselmesi bu enerjinin güçlü desteğiyle yükselir. Maddi konularda kendinizi mutlu edecek alışverişler yapabilirsiniz. Yeni bir şeyler yapmak, aktif şekilde hareket etmek, aşkta aradığınızı bulmak gayet kolaydır. Ben bu enerjiyi, hayatı güzelleştiren yaşam desteği olarak görüyorum.  Saat 13:59 Ay-Neptün görünümü altında size söylenen veya vaat edilen sözlere çok dikkatli olunuz. İyice dinleyerek doğruluğunu anlamaya çalışınız. Eğer önemli bir konuda karar verecekseniz bu saatte bunu yapmayınız. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü, günün bu saatlerini eğlenceli kılıyor. Hem yazışırız, konuşuruz hem de dilediğimiz gibi kendimizi ifade ederiz. İçimizdeki coşku bizi heveslendirir. Aşk hayatımız canlanır. Kısa sürse de, bu saatlerde keyfimiz yerindedir ve zamanı en aktif şekilde değerlendiririz. Güzel haberler alırız. Saat 16:11 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk, flört, eğlenceli aktiviteleri bir hayli etkili kılmakta. İnsanların dikkatini çekmek, karşı cins üzerinde etkili olmak arzumuz yükseliştedir. Hayatınızı şenlendirecek, günü hoş geçirmenizi sağlayacak, moralinizi düzeltecek haberler almak hoşunuza gider.  Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde kendinizi güçlü ve sizi bekleyen olaylara hazır hissediyorsunuz. Bugün, bir çok olayı zincirleme çözümleyebilecek yeni yöntemler arıyorsunuz. Öğle saatlerinden sonra maddi konularla ilgili yeni atılımlar ve görüşmeler söz konusu olacak. Kazançlarınız konusunda yaratıcılığınızı kullanarak başarı grafiğinizi yükselteceksiniz.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu düşünün ve mucizelerin imkansız olduğu fikrini kafanızdan atın. Sizi bekleyen potansiyel güzel şeyler kapıda. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir. Sohbet ve kısa ziyaretler açısından yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Paylaşımlarınız artıyor. Yalnız gün içinde alacağınız bazı haberler sizi kararsızlığa itebilir. Duygularınız ve sorumluluklarınız arasında bocalama yaşayabilirsiniz. Yazışmalarınızda daha dikkatli olun.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN süredir sesini duymadığınız bir yakınınızdan haber almak yüzünüzü güldürecek. Şimdi sıra sizde. Başkalarının sözlerini önemsemeyin.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 37' 09"
Ay
Kova
12° 11' 07"
Merkür
Koç
17° 24' 42"
Venüs
Boğa
02° 30' 53"
Mars
Koç
00° 40' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 39"
Satürn
Balık
16° 40' 59"
Uranüs
Boğa
22° 25' 03"
Neptün
Balık
28° 56' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 41"
Lilith
Başak
23° 28' 27"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>