Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu zorunlu ayrılık duygularınızın kuvvetini bir kez daha kanıtlayacak. Aklınız biraz onda kalacak ama endişe etmenize gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. Bugün övüldüğünüz kadar yerilebilirsiniz de.

Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız. Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor.

Önümüzdeki günlerde bir eğitim çalışması size çok şey öğretebilir, önemseyip değerlendirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemeniz gerekiyor. Çok yakınlarınızdan biri sizin hayalperest olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Aslında sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 18 Ekim- 12 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu seyri aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konular anlamında etkili olup, Jüpiter-Terazi geçişiyle desteklenmesiyle, seyahatler ve yeni tanışmalar moralimizi yükselticidir. Bizi rahatsız eden bir takım konuları geride bırakıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Çocuklarla alakalı konularda iyi bir ivme kazandıracaktır. Ortama neşe ve heyecan katacaktır. Aşk kapıyı çalabilir. Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.Saat 17:31 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerleyecek ve saat 18:10 da,  Venüs ile  karşıtlık oluşturacak.  Çevrenizle olan ilişkiniz güçleniyor. Kendinizi ifade gücünüz yükseliyor.  İletişim ve haberleşme anlamında etkili saatler başlıyor.  Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye odaklanıyoruz. Ruhumuz bir çocuk gibi neşeli, aktif hale geliyor.Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkiler, dostluklar veanlaşmaları ön planda olacak. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile yeni duygularınızın keyfini çıkarın.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif kalmaya ve bunu çevrenize yansıtmaya çalışın. Yeniliklerden ya da değişimlerden korkmamalısınız. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Diyaloglar güçleniyor.Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Uzaklarda bir ilişki gündeme gelebilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sanatsal organizasyonlar keyfinizi yerine getirebilir. Gün içinde tartışmalardan uzak durun.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Bugün sosyal ilişkilerinize dikkatle yanaşmalısınız. Tüm öfkeniz üzerinizde. İnsanları kırabilir ve fark etmeyebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca uzak çevre, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzel ilişkiler kurmaya başlayacaksınız. Seyahat planlarınız devrede olabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık yedi saat sürecek Ay boşluğu nedeniyle olumsuz ve ağır enerjilerle güne başlamanız olasıdır. Günün geri kalanında sıkı bir iletişim ağı kurmak amacıyla odaklanacaksınız.Konularınız olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir. Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir Mars günü deneyimlemeniz olasıdır. Sevgi prensibini yaşama sevgisi ile harmanlayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Estetik ve sanatsal etkinliklere yönelmek isteyebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 53" R
Ay
Balık
23° 48' 39"
Merkür
Koç
19° 03' 34"
Venüs
Boğa
06° 06' 27"
Mars
Koç
02° 55' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 37"
Satürn
Balık
16° 55' 53"
Uranüs
Boğa
22° 35' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 26"
Lilith
Başak
23° 47' 51"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>