Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor. Endişeleriniz boşuna. Aşkınız belki de böylece daha diri kalıyor. Ayrılık yaşadığınız kadar da sevgilinize kavuşmanın heyecanını yaşıyorsunuz.

Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor.

Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Çevrenizde bu konuda sizi uyaracak birilerine ihtiyacınız var. Bir zaman önce yaptığınız harcamanın ne kadar gereksiz olduğunu şimdi anlıyorsunuz.

Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz. Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu size aylarca uzunlukta gelecek kısa bir ayrılık. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri. Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünüyorsunuz. Zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan iletişimde, işlerimizi hızlı şekilde bitirmemizde veya tekrar hızlıca kontrolünü yapmamızda etkili oluyor. Ayrıca partnerimizle veya diğer insanlarla konuşarak, yazışarak anlaşmamızı, ortaklaşa hareket etmemizi sağlıyor. Saat 08:47 Ay-Neptün görünüm etkisinde,  size söylenen veya vaat edilen sözlere çok dikkatli olunuz. İyice dinleyerek doğruluğunu anlamaya çalışınız. Eğer önemli bir konuda karar verecekseniz bu saatte bunu yapmayınız. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Hassasiyetin yüksek olduğu bu görünüm altında, kolayca çözülebilecek bir mesele büyük bir  problem haline getirilebilir. Saat 14:22 Mars-PLuto kavuşumu,  mesleki konularda gayet kuvvetli bir enerji olup, işinize, gücünüze sarılmalı, yeniden kendinize hedefler belirlemeli, sıkı çalışmalısınız. Eğer güçlenmek, büyümek, hakikaten toplumda üst noktalara ulaşmak istiyorsanız sorumluluklarınızı asla ihmal etmeyiniz. Ona göre çalışınız veya ona göre tercihlerde bulununuz. Bu görünüm sizin için aslında büyük bir kuvvetin işaretçisidir. Size kararlılık ve sebat kazandırır. Bu kavuşum sayesinde çalışan, kendini bilen, emek sarfeden ve yeteneklerini geliştiren, cesaretle ortaya koyan kişiler  kazanır. Güç mücadelelerine giren, başkalarıyla sürekli tartışma halinde olan, tatminsiz kişilerdekayıplarına neden olabilir. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, yolculuk, eğitim hayatı,girişimleri, uzak veya yakın çevre ilişkilerinde yaşanabilecek zorlukları işaret etse de, bütün bunlar hedefinize ne kadar bağlı ve ne kadar donanımlı biri olduğunuzu anlamanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,    

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de yaşadığınız olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi oldukça gerginleştiriyor. Kendinizi fazla hırpalamayın. Olayları değiştiremezsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Potansiyelinizi ortaya koymanız gereken projeler olduğunu unutmayın. Yarım kalan işleri çözme yeteneğinizle çevrenizin beğenisini kazanmalısınız. Aşk hayatınızla ilgili ileriye dönük planlar yapmanın zamanı gelmiş olabilir.Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda agresif davranmamaya özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yanlış anlaşılmaları engellemek için işlerinizi yazıya dökmenizde fayda var. Gün içinde keyif aldığınız kişilerle görüşebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda fırsatlar olabilir. Yabancılarla ilgili konularda problemler gündeme gelebilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz oldukça yüksek ve bunu insanlarla paylaşmayı seviyorsunuz. Bolluk ve bereket bugün hayatınızın merkezinde olacak. Aile hayatınızda da mutlusunuz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde güçlü oluşumların içinde yer edebilirsiniz. Enerjinizi toplumun hayrı için kullanmalı ve kendi amaçlarınızı ön plana çıkarmamalısınız. Takışmalara dikkat edin.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün gün bol bol konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir.Sabah saatlerinde bilhassa ulaşım ve haberleşme konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir Merkür günü deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Mesleki konularda ve kariyer alanınızda zorlayıcı gerginliklerin olabilme ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 55" R
Ay
Balık
24° 19' 00"
Merkür
Koç
19° 04' 57"
Venüs
Boğa
06° 09' 01"
Mars
Koç
02° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 56' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 32"
Lilith
Başak
23° 48' 05"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>