Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız. Sevgiliniz sizin aşka biraz çıkarcı bir mantıkla yaklaştığınızı düşünüyor. Bunu reddederek bir şey çözemeyeceksiniz. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz. Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz. Bilemezdim ki, türünden avuntularınız var, ama işe yaramıyor.

Biraz soğuk almış gibisiniz. Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız sizin şerbetli olduğunuzu düşünüyorlar. Bugünde canınızı sıkan bir konuyu bir sihirbaz gibi çözecek, şaşkınlık yaratacaksınız. Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşumu önceden düşündüğünüz planlarınızı uygulamada yardımcıdır. Duygularımızı mantık çerçevesinde biraz da eleştirel tarzda ifade edebiliriz. Hayatımda iyi bir şeyler olmalı artık diye düşünürüz. Sözleriniz başkaları tarafından can sıkıcı bulunabilir. Eğerveya ailevi sorunlarınız varsa, bu kavuşum biraz huzursuzluk yaratabilir. Bu durum, kişiden kişiye değişebilir. Bir eli yağda balda olanlar için sorun yoktur. Ancak sıkıntısı olan Koçları hoş görmek lazım. Saat 05:46 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki bizi alkışlamasalar da, çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıt görünümü, birileri tarafından kurtarılmayı beklemek yerine, işinize, kendinize ve sağlığınıza dikkat ederek hayatınızı olumlu yönde düzenlemeniz gerektiğini gösteriyor. Kendiniz için en doğrusunu yine siz bilirsiniz. Ancak kendinize gerçekçi bir şekilde bakmanızda yarar var. Eksiklerinizin ne olduğunu, nasıl yaşadığınızı, çalıştığınızı, neleri fazla dert ettiğinizi şöyle bir düşünün. İşte o zaman sizi rahatsız eden pürüzleri ayıklayarak her anlamda şifaya kavuşursunuz. Saat 13:35 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Doğal olarak hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Saat 22:10 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassastır. Sorunlarla mücadele etmek istemeyiz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek durumundayız.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sırlara ve gizemli olaylara meraklı olduğun bugün, yakın bir arkadaşının kimseye anlatmadığı şeyleri öğrenebilirsin.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili parasal düzenlerinizi kurmak isteyeceğiniz bir gün. Alacak verecek hesapları içerisine girebilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Gün içinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kişisel konularda ani tepkiler geliştirebilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Planlarınızı gözden geçirip bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım ve parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde samimi ve sevgi dolu bir atmosferde duygularınızı paylaşabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gerekenler sizi pire gibi çalıştıracak. Sürekli koşturacak veya meşgul olacaksınız. Akşam saatlerinde keyfiniz yerine gelebilir. Midenize fazla yüklenmemeye özen göstermelisiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Rutin işleri halletmek, mesai arkadaşlarınızla haftalık toplantılar yapmak, diyete başlamak, sağlık konularına önem vermek, ofisteki eksiklerin alışverişine gitmek, evcil hayvanınızın sağlığıyla ilgilenmek için kolları sıvayabilirsiniz. Elinizi attığınız her işten verimli sonuç elde edersiniz. Hizmet ve fayda prensibi ön planda olacaktır.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>