Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilgili beklentileriniz bu duygu karmaşasına göre daha makul bir durumda. Sevgilinizin size gösterdiği yakınlığı bozmamak için azami bir gayret içerisindesiniz. Bazı konularda problem yaşadığınız bu günlerde onu karşınıza almanız sizi hem yalnızlığa itecek hem de en önemli desteğinizden uzak olacaksınız. Üstelik o sizin bu yaşadıklarınızdan habersiz sizle beraber olacak saatlerin beklentisi içerisinde.

Bugün işinizde önemli huzursuzluklara açık bir gündesiniz. İşlerin istediği gibi gitmemesi karşınızdaki insanların size göre ihmalkar davranışlar içerisinde bulunması ve sırf ihmalleri yüzünden bazı kayıplarınızın olması sizi oldukça huzursuz edecek. Oysa öfkenize hakim olup kızgınlığınızı dışa bu kadar yansıtmasaydınız her şey zaman akışı içerisinde düzelecekti.

Bugün bazı yanlış işlemler yüzünden biraz maddi kaybınız olacak ama en kısa zamanda bu kaybınızı telafi edeceksiniz.

“Keskin sirke küpüne zarar verir” Bu atasözünü unutmamalı ve öfkenizi kontrol altına almayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde etkileneceğiniz gelişmeler, kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacak. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. Gelecek planlarınıza daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Deneyimli kişilerin uyarıları sizi birtakım hayalciliklerden uzaklaştırabilir. Hayalciliğiniz, olası başarılarınızın önünde engel gibi duruyor.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Geleceğinizi ilgilendiren konulara ağırlık verebilirsiniz. İşinizden memnun olmuyorsanız yeni arayışlara girebilirsiniz. Kariyer konularında güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Ay'ın olumlu kontakları sayesinde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay'ın Uranüs ile olan kontağı bir anda tepkilerinizde kendinize hakim olamayacağınız zamanlar yaşatabilir. Bu açıdan sonra Ay, 21:47-22:06 aralığında boşluğa giriyor. 22:06 itibariyle de Ay Kova burcuna geçiyor. Enerjinizin arttığı bir sürece giriyorsunuz. Şansınız açılıyor. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzleşmeler yaşayacaksın!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Disiplini elden bırakmak istemeyeceksin. Hırslarına yenilmek istemiyorsan atacağın adımlar iyi hesaplaman gerekebilir. Bugün ilişkiler derinlik kazanırken, arkadaş çevrenle ve kendinle yüzleşiyorsun. Yakın arkadaşının ısrarlarına samimiyetsiz bulabilirsin bugün içinden gelmeyen hiçbir şeyi kimse sana yaptırmaya çalışmasın, zihninden geçen tüm sözleri yüzlerine rahatlıkla söylenebilecek cesaretle olabilirsin.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddiyatınızla ilgili süreçleri dikkatli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Bazı yerlerde fedakârlık yapmanız gerekebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, sizi duygusal alanda ya da eve ait işlerde harekete geçmeye zorluyor. Bu konularda bitirilmesi gereken işler gündeme gelebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize karşı aşırı tedbirlilisiniz. Kendisi yer yer bu güvensizlik halinden rahatsız olabilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle savaşmaktan bıkmadınız. Yine bir değişiklik yapabilirsiniz. Özellikle fiziksel görüntünüzü değiştirecek şeyler yapabilirsiniz. Aman değişimlere dikkat edin. Venüs Kova burcuna ilerledi. Etkisinde kalıp asla yaptırmayacağınız şeyler yaptırabilirsiniz. Kuaförden mor renk saçla ayrılmayın derim.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorumlulukları hatırlatan olaylar yaşanabilir. Adalet arayışınız yoğun. Uzmanlık gerektiren işlerde eksiklerinizi anlayıp gidermeye çalışın. Ani harcamalar, hesapsız borçlanmalar olası.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim özel hayatınızda fırtınalı rüzgarlar estirebilir. Herkes kendi özgürlüğünün peşine düşecektir. İlişkide sadakat ve bağlanma konusunu sorgulayacağınız bir gündesiniz. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat edin, sonradan pişman olmak fayda vermez.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncesizce para harcayıp bütçenizi sarsma tehlikesini doğurabilirsiniz. Çoşkunuzu alışveriş yerine spora veya hobilerinize yöneltin. Sanat gibi yaratıcı faaliyetler de hareketliliğinizi kontrol altında tutmanıza yardım edebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 05' 33" R
Ay
İkizler
03° 42' 38" R
Merkür
Koç
22° 54' 39"
Venüs
Boğa
12° 00' 49"
Mars
Koç
06° 36' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 16"
Satürn
Balık
17° 19' 07"
Uranüs
Boğa
22° 51' 45"
Neptün
Balık
29° 09' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 07"
Lilith
Başak
24° 19' 46"
True Node
Koç
15° 16' 29"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:36

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>