Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde yaşadığınız sorun aşkla cinselliği birbirine karıştırmak. Bu farkı anlayacağınız zaman romantizm konusunda büyük bir aşama kaydetmiş olacaksınız. Onun size duygularında ise bir problem yok. Bugün size yine sevgisini hissettirecek.

İşle ilgili düşüncelerinizi özel yaşamınıza yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Bugün işle ilgili uzun bir telefon konuşması ya da yüz yüze sohbet yapabilirsiniz.

Çok çalışıyorsunuz, maddi karşılığını da alıyorsunuz ama savurganlığınız sonucu iki yakanız bir araya gelmiyor. Harcamalarınızla ilgili bir uyarı alabilirsiniz. Biraz hesaplı davranmanız bütçenizi düzeltebilir.

Yeni tanışacağınız birine bağlanabilirsiniz. Olumlu puan vermeden önce daha yakından tanımanız yararlı olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel hayatınızda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamınızda size yardımcı olacak. Planlı davranmamak zaman zaman başınıza işler açıyor, şimdi yine öyle bir dönemdesiniz. Yolun yarısındayken pes etme özelliğinizi de göz önünde bulundurarak ufak ufak adımlar atarak hedefinize ulaşmaya çalışmanız daha yerinde olur. Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 10:48 Merkür-Uranüs karşıt görünümü, kendinizi olduğunuz gibi ortaya koyma ve artık bazı durumlara isyan ederek karşı çıkma arzunuzun göstergesidir. Cesaretle ilerlemek ve kendi yolunuzu  çizmek niyetindesiniz.  Ancak partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz diğer insanlar sizi   işbirliğinde bulunmaya çalışabilirler. Oysaki geçmişle tüm bağlarını kopararak yeniye adım atmak isteyen Koçlar bu çağrıya uymak istemezler. Peki, ne yapılmalıdır? Tabii ki köprüleri yıkmadan aklı başında düşünmeli, inandığınız değerlerinizi karşı tarafa taviz vermeden iletmeli ve onun da ne söylemeye çalıştığını anlamalı, sizi böyle bir isyana sürükleyen nedenler üzerinde fikirlerinizi ortaya koymalısınız. Saat 14:17-18:29 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Özel vehayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Ayrıca önünüzü tam olarak görmeden ani kararlar vermemelisiniz. Saat 18:29 itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayan Ay, ne kadar güven içinde yaşadığımızı sorgulamamızı ve buna göre gözden geçirmelerde bulunmamızda rehberimiz olur. Kiminle yakın temas içindeysek, bu ister aileniz, eşiniz, sevgiliniz, evladınız olsun fark etmez, birbirinize destek olmanız, sorunlara ortak bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız  gayet faydalıdır. Arzu ettiklerinize kavuşmanız dileğimle,

20 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde bulunan abartılı insanlardan uzak kalın. Boş konuşmalardan siz de rahatsız oluyor ve konsantrasyonunuzun dağıldığını hissediyorsunuz. İçerik olarak önemsemediğiniz bu tür sohbetleriniz bazen çok ciddi spekülasyonlara neden oluyor ve aklınıza gelmeyen sonuçlara mal oluyor. Oysa ilgi duyduğunuz konuda kendinize yetecek bilgi ve tecrübeye sahipsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Potansiyelinizi yeni projelerde göstermeye çalışmalısınız. Gücünüzün ve enerjinizin farkında olursanız, yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Doğru bir yatırım ya da kararlı bir yaklaşım özellikleilişkilerinizde epey etkili olacaktır. Günün Atmosferi:Yaratıcı yöntemler, şimdinin şartlarıyla uyuşmayabilir Üretkenliğiniz artıyor. Fikirleriniz değişkenlik gösterebilir. (+/- 4 gün). Keskin zekânız devrede. Fakat her şeyi söylememelisiniz. Aksi takdirde, karşınızdakileri incitebilirsiniz. Sıra dışı fikirlere sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle bile olsa başkaları o denli yaratıcı bulmayabilir. Öğle saatleri sizin için diyaloglar ve toplantılar açısından daha uygun. Akşam saatleri ise, ev, aile ya da ülke ile ilişkili konulara eğilebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde hareketli zamanlar olabilir. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ailenizle ilgili durumlardan etkilenebilirsiniz. Geçmişte kalan konularla ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyeceksiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda ters etkiler altındasınız. Birbirinizi anlamakta zorlanabilir, özel hayatınızın birçok konuda size engel olduğunu düşünebilirsiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun bir Ay boşluğu sonrasında aileniz ve akrabalarınız ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz.Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün fikirleriniz ve mecburiyetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bilhassa işle ilgili sosyal hayatınızda çok uyumlu diyaloglara girişebilirsiniz. Evinizle ilgili işlere girişebilirsiniz. Partnerinize veya ortağınıza buyurgan davranmamalısınız. İlişki kopartıcı etkiyle karşı karşıyasınız.

20 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

20 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 25" R
Ay
Balık
21° 41' 16"
Merkür
Koç
18° 57' 50"
Venüs
Boğa
05° 55' 41"
Mars
Koç
02° 48' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 34"
Satürn
Balık
16° 55' 10"
Uranüs
Boğa
22° 34' 36"
Neptün
Balık
29° 01' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 57"
Lilith
Başak
23° 46' 53"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>