Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin. Buna ihtiyacı var.

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız mali bir dar boğazı gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için sıksık gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz. Gerçekleri dışlamayın.

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir. Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Dengeli ve kararlı davranmaya gayret ederek terslikleri önleyebilirsiniz. En iyisi bugün basit ilişkilerinizden uzak durmak.

23 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 23 Eylül saat 05:29-23 Ekim saat 14:57 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, evlilik, uzun süreli ilişkiler,ortaklıkları, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde etkili olup, sizin istek ve arzularınız ile partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın ortaya konduğu, her iki kişinin de birbirine ayna olduğu zamandır. Sağlam ilişkilerde birlik ve beraberlik içinde bütünlük sağlanır. Ancak problemli çiftlerde uyumsuzluk rahatsız edici olabilir. Güneş-Terazi burcu  geçişinde dikkat etmemiz gereken tarihler: 4,7,8 Ekim olarak öne çıkıyor. 4 Ekim, sadece ilişki meselelerinde değil, mesleki konularda da önem taşır. Dış dünyadan size yönelen tepkiler ile sizin yapmak istedikleriniz arasında çelişki oluşur. Sorumluluklarınız sürekli kendini hatırlatır.  Çok çalışsanız, mücadele etseniz, ne elde ediyorum ki değmez diye düşünürsünüz. Ancak hayat şartları gereği uymak zorunda olduğunuz durumlar vardır. Kendinizi baskı altına alınmış gibi hissederseniz. 7 Ekim tarihinde bir yandan ilişkimizle ilgili konularda bizi adil davranmaya mecbur bırakıyor diğer yandan arzu ettiğimiz yenilikleri bir an önce uygulama hevesimizi körüklüyor. Bu durum, ilişkilerde dengeleri zorlayıcı olabilir. Bir taraf yetti artık diyebilir, idare etmek istemeyebilir.Saat 15:14-24 Eylül saat 06:59 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Ufak tefek de olsa bazı şeylerin sizi gerginleştirmesi mümkündür. Boşluk süresince yanlışları, ters giden durumları, etrafındaki insanları, olayları gayet iyi algılarsınız. Bu algılama doğal olarak işimize yarayabilir. Bazı kişiler tabii ki ters tepkilerde bulunarak bizi kızdırabilirler.  Bunlar görülmesi muhtemel durumlardır. Olağan karşılamalı, elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız.Güneş-Terazi sürecinin her birimiz için adalet, barış, huzur ve güzelliklere vesile olması, haklı ile haksız arasındaki ayrımın doğru biçimde yapılmasına vesile olması dileğimle,

23 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz.

Bugün, sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için çok önemli ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

23 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda yeniliklere açık, canlandırıcı etkisi olabilecek, ilişkilerinizi kuvvetlendirebileceğiniz on günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yanılma olasılığı yüksek, bilerek veya bilmeyerek yanıltıcı olabilecek kişi sayısı fazla. Aynı etki ülkemizin yıldız haritası açısından da etkili. Dolayısıyla, bizi bekleyen gizli oyunlara karşı ülke olarak bir bütün olarak açık akılla mücadele etmeliyiz. Görünene değil görünenin arkasındakilere odaklanma ve güvenliği ön planda tutma zamanındayız.

23 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünve sağlık konuları öne çıkıyor. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artacak. Öte yandan bu durum çalışmalarınızda dikkatinizin dağılmasına yol açabilir. Sohbetlerinizi çok uzun tutmamaya bakın. Sağlıkla ilgili alanlarda daha planlı hareket edebilirsiniz. Şikayetlerinizi giderme yönünde somut adımlar gözüküyor.

23 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YÜKSELEN özgüveniniz sizi hatalara sürükleyebilir. Alçakgönüllü olmanız gereken bir gün. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar almayın.

23 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

23 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>