Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızınçevresinden biri, size olan duygularından söz edebilir. Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, siz karar vermek için acele etmiyorsunuz.

Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz, ama gelecek günler parlak gözüküyor. Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız.

Bugün bir konuda fikri destek alacağınız bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Uzun zamandır kenarda tuttuğunuz küçük birikiminizi değerlendirmek konusunda bazı endişeleriniz var.

Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir. Kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam kalabalık bir grupla program yapabilirsiniz. Hazırlık için epey çalışmanız gerekecek. Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Sizi şansınıza küstüren bazı olayların, gerçekten şanssızlık mı olduğuna dönüp bir daha bakmanızda yarar var.

23 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:23 Ay-Pluto görünümüyle güne adım atarken, sizi ilgilendiren konuları yüzeysel değil derinlemesine gözden geçirmek istersiniz. Söylenenle, duyduklarınızla yetinmeniz pek mümkün olmaz. Sizi endişelendiren durumlar varsa çok daha fazla incelersiniz. Ta ki, rahatlayana, aklınıza yatana kadar. Çalışma hayatında da durum böyledir. Saat 21:08 Merkür-Neptün görünümü, hayallerimizi gerçekleştirmek üzere yola çıkışın göstergesidir. Kişi böyle bir etki altında yolculuklar yaparak, etrafıyla bağlantılar içinde olarak, düşüncelerini yazıya söze dökerek kendi yolunu kendi çizebilir. Fikir sahibi olmanızı, bilmediklerinizi öğrenmenizi, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmanızı sağlayabilecek bu enerjiyle neler yapılmaz ki? Bu görünüm, hayata ayak uydurmanın önemini göstermektedir. Neye inanıyorsan onun peşinden koş, neyi anlatmak istiyorsan onu anlat diyerek bizi harekete geçirmektedir. Kısa vadeli düşünülmemesi gerektiğini gösteren bu görünüm, uzun sürse bile kişinin sabırla her türlü engeli aşabileceğini söylemektedir. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

23 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız. Bu şekilde kafanıza yatmayan, istenilen sonuçları vermeyen konuları uzaklaştırmanız daha kolay olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi, bugün de kararsızlıklar, dalgınlıklar, unutkanlıklar, yanlış anlaşılmalar, yanlışlıklar, çabuk kandırılma, yanıltma veya yanıltılma türünde etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili plan yapmanız iyi olacaktır. Dikkatsizlikten dolayı karşınızı çıkacak eksiklikleri önlemiş olursunuz. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Başkalarından destek alabilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilim... Araştırma yapmak konusunda uzman olan sizlere bugün kıramayacağınız birinden bir istek gelebilir, dedektif gibi bulabilirsiniz bir anda kendinizi. Aman dikkatli olun.

23 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partnerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir enerji sözkonusu iken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere sevginizi daha fazla göstermeniz ve kredi çekme gibi işlemlerinizi imkanınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

23 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün görüşmeleriniz varsa aldanma etkilerine karşı dikkatli olmalısınız. Konuşmalar ve görüşler sizi yanıltabilir. Hisleriniz ve bazı fikirleriniz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir.

23 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer ki yalnızsanız bu yıldırım aşkına işaret etmekte. Ani, beklenmedik, sürpriz fırsatların habercisidir bu. Birden ünlenebilir, televizyona çıkabilirsiniz. Ya da maceralara atılmak, risk almak için çok güçlü istekler duyabilirsiniz. Yaratıcılığınız en üst seviyede olacak ve sıradışı farklı bir şekilde bunu ortaya çıkartabilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

23 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>