Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızınçevresinden biri, size olan duygularından söz edebilir. Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, siz karar vermek için acele etmiyorsunuz.

Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz, ama gelecek günler parlak gözüküyor. Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız.

Bugün bir konuda fikri destek alacağınız bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Uzun zamandır kenarda tuttuğunuz küçük birikiminizi değerlendirmek konusunda bazı endişeleriniz var.

Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir. Kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam kalabalık bir grupla program yapabilirsiniz. Hazırlık için epey çalışmanız gerekecek. Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Sizi şansınıza küstüren bazı olayların, gerçekten şanssızlık mı olduğuna dönüp bir daha bakmanızda yarar var.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar  saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, dikkat dağınıklığı veya bazı zorluklar nedeniyle kendimizi ifade etmekte, işlerimizi yoluna koymakta güçlük çekmenin işaretçisidir.  Aslında normalde gayet kolaylıkla hallettiğimiz her şey gözümüzde büyüyebilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu, hangiolursa olsun aceleyle karar vermemek, detaylara fazla takılmamak, artı ve eksi yönleriyle duruma bakmak, akıllıca hareket etmektir. Sağlığımıza hem psikolojik hem de fiziksel anlamda önem verelim. Birilerine destek olayım derken, kendimizi de ihmal etmeyelim. Saat 20:28 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,  

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata dair tüm güzellikleri ortaya çıkarmaya uğraşacaksınız. Hayatınızı yapıcı yeniliklerle kolaylıkla değiştireceksiniz. Yaşamınızdaki önemli ve değişikliklere hazır olmanız gereken, güzel haberler alacağınız bir süreçtir. El attığınız konular olumlu olarak sonuçlanır, işinizle alakalı yeni teklifler alabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutamayacağınız sözler verdiyseniz ya da altından kalkamayacağınız işlere soyunduysanız işinizle veya özel yaşamınızla ilgili bir problem yaşanması söz konusu olabilir. Mevcut durumunuza ya da maddi durumunuza ciddi yaklaşımlarınız bazı önemli değişiklikler yapmanız gerektiğini anlamanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Somut adımlar atmadan önce kendinizi olası durumlara karşı hazırlamanız gerekiyor. Hedeflerinize ulaşabilmeniz için daha planlı ve programlı hareket etmelisiniz. İmkânlarınızı daha sıkı muhafaza etmelisiniz. Başarıya giden yolda en başta sağlığınıza özen göstermelisiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara geniş pencereden bakabilmelisiniz. Yokluğunu çektiğiniz bazı şeylerin varken kıymetini bilmediğiniz için kendinizi zora sokabiliyorsunuz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda ve iletişime dayalı konularda değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. Güzel gelişmeler karşısında çabucak tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa arkadaşlıklar ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz.Sıra dışı fikirler üretebilir, toplum yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız. Bilhassa hizmet alanınız veağınız arasında mesleki bağlantılar kurmak konusunda önemli fırsatlara sahipsiniz. Öncelikli olaraksorumlulukları, müşteriler ve hizmetler odak noktanız olacaktır. Dinamik bir gün yaşayacaksınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 22" R
Ay
Oğlak
09° 45' 20"
Merkür
Koç
16° 30' 34"
Venüs
Koç
29° 34' 47"
Mars
Balık
28° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 19"
Satürn
Balık
16° 28' 24"
Uranüs
Boğa
22° 16' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 37"
Lilith
Başak
23° 12' 36"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>