Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cinsel dürtülerinizin kuvvetli olacağı bugün gizli beğeniler ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir. Değişikliğe kaçınılmaz ihtiyaç duyuyor ve istiyorsunuz. Yine de yeni başlangıçlar için hiç de uygun bir dönemde değilsiniz.

Günlük işlerinizdeki başarı ve istikrarı uzun vadeli çalışmalara dönüştürebilirsiniz. Bugün yaşadığınız mekânlarda ufak düzenlemeler yapabilir, çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Bugün yarım kalmış işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Ortak çalışmaların vebirliklerin sizin için önemli olabileceği bir gün. Tek başınıza başaramayacağınıza inandığınız bir işte alacağınız destekle iyi bir gelir bekleyebilirsiniz.

Geleceğe ait planlarınızı yeniden, daha dikkatli bir biçimde ele almak faydalı olabilir. Özellikle sosyal çevrenizde değişiklikleri göz ardı etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz. Önümüzdeki bir kaç gün sizin için aktivite, yolculuk ve haber alma dönemi de olabilir. Şayet tatil imkanı bulabilirseniz tam gerek duyduğunuz dinlenmeyi sağlayabilirsiniz. Ailenizin size ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda onlarla beraber olmanız sizin içinde olumlu getiriler taşıyor.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımız, ailevi yaşantımız, yuvamızı  ilgilendiren her konuda güvence, teminat olgularını bilhassa önemseyeceğiz.  Bir yuvamız olsun, çocuklarımızla mutlu bir hayat sürelim, huzur bulalım isteyeceğiz.  Bu dönemde bir girişimde bulunurken, yeni biriyle tanışırken, güvenliğimize önem vermemiz gerekir.  Geçmişte yaşadığımız üzerimizde iz bırakan olayları düşünürüz. Bu olayları bilmek, nedenlerini öğrenmek isteriz. Ancak bunu yaparken önyargılı olmamakta, iyice anlayıp dinlemekte yarar var. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, sevgi olgusunun önemini hatırlatıcıdır.  Tüm kirlilikleri ve sahtelikleri ortadan kaldıran bu duygu, hayatın içindeki zorlukları, insafsızlıkları, kavgaları, maddi hırsları bir yana koyarak kucaklaşmamızı sağlıyor. Üstümüzdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerji diyebiliriz. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, sorumlulukların farkında olarak, işlerinizi dikkatle yapmanın göstergesidir. İyi niyetli düşünmeye gayret edersiniz. Bazı meseleler sizi yorar, düşündürür. Ancak siz üstünüze düşen bir şey varsa, insanlara gönülden yardımcı olursunuz. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, işimizde daha titiz çalışmamızı, olumlu yönde gelişmemizi destekleyicidir. Başkalarına destek oluruz, kendimize güvendiğimiz için, zorlukları daha kolay aşabiliriz. İşlerimizi detaylı bir şekilde takip ederiz. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,  

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızınız ve çevikliğiniz herkesin önüne geçmenizi sağlayabilir. Biraz yavaşlamalı ve size yetişemeyen kişilere yardımcı olmalısınız. İyi arkadaşlarınızın bazı jestleri olabilir. Sabırlı olmanız tam olarak neyle karşı karşıya olduğunuzu daha net anlamanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda istikrar sağlamakta zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde hayalperest davranabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konuların daha fazla farkında olmanızda fayda var. Yükleriniz artabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Kendinizi duygusal karmaşa içinde hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız daha iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeylere odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacak. Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, bir ev alım-satımı, kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz.Kariyer ortamınızda beklenmedik gelişmelere karşı bir parça duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güç ve otorite üzerine kurgulanan çekişmelerden uzak durmalısınız. Güneş’in Yengeç burcuna geçişiyle birlikte ev ve aile temalarınız daha ön plana çıkabilir ve odak noktanız yeni bir ev veya mevcut evin tadilatı üzerine olabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>