Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün için değil ama ilerisi için son derece ümit verici gelişmeler yaşayacaksınız. Sevgilinizde sizin kadar tutkulu ve aşkta sadakat arayan birisi. Onunla olmak hoşunuza gidiyor ama sağlam bir ilişki için eski defterleri tamamen kapatmalısınız.

Rayına oturttuğunuz işlerinizin yeni aldığınız sorumluluklarla yeniden karıştı. Üstelik işe karşı eski hevesinizde yok. Boş oturmak sizin mizacınıza aykırı ama amaçsız çalışmakta size anlamsız geliyor.

Bugün borç ödemeleri yapacaksınız. Daha önceden ödeyeceğiniz parayı ayırdığınız için , bu ödemeleri yaparken hiç zorlanmayacaksınız. Para konusundaki disiplininizi sürdürmelisiniz.

Bu aralar yoğuntemposu içerisinde bitkin düşebilirsiniz. Beslenmenize ayrı bir özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir ve karışık duygular yaşayabilirsiniz.Kuruntularınızı ve endişelerinizi yansıtmadan olayları iyice anlamaya bakın. Hoşnut olmadığınız konularda ani değişiklikler yapmak arzusu duyabilirsiniz. Ancak düşüncelerinizi uygulamadan önce bir kez daha düşünün. Ancak bu şekilde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamı ve hayatınızı gözden geçirebilirsiniz .

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşacak Dolunay, bilgi ve tecrübemizi geliştirme, daha fazla öğrenme ve öğrendiklerimizi bir alanda ifade etme yönünde önem taşıyor. Dar bir çevreden daha geniş bir alana uzanarak kendimizi test etmekteyiz. Amacımız tabii ki güçlenmektir. Bunun yolu ise, yüksek eğitim, uzakları keşfetmek, araştırmak, katılımcı olmakla mümkündür. Biz bu Dolunayda, ne yöne gideceğimizi saptayacağız. Maceracı değil, bilakis profesyonel anlamda gelişmeyi hedefleyeceğiz. Bu da girişimci olmakla, kendimize güvenmekle, doğru tercihleri yapmakla mümkündür. Dolunayın görünümleri bu konuda bize rehberlik eder. Böylelikle yolumuzun gereklerini anlayabiliriz. Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda yeniliklere açık olmanın ve değişimde bulunma arzumuzun yükselişidir. İsteriz ki, kendi yolumuzu bulalım, hayatımıza bir renk gelsin ve alıştığımız çevre ve hayat yerine, farklı bir yaşamın kapısı önümüzde açılsın. Ancak bu açılan yolun sorumluluklarını, gereklerini de bilmekte yarar var. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bize bilgimizi, tecrübemizi, öğrendiklerimizi kariyer sahibi olmak ve toplumsal alanda kendimizi göstermek yönünde ciddiyete davet ediyor. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, bir çok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, Bazılarına farklı gelebilirsiniz. Çevrenizin kalabalık olması: sizi her anlamda mutlu ediyor. Değişimden olumlu etkileniyorsunuz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yabancılarla veya aileyle ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler ya da ticaretle ilgili konular isteneni vermeyebilir veya stres nedeni olabilir. Aile üyeleriyle daha fazla zaman geçirebilir ya da evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Uzaktaki tanıdıklarla iletişime geçebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, kazanmak veya ilerlemek için kural tanımayabilirsiniz. Etik davranmaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hayatınıza yeni ilgiler katmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerimizi sorgulayacağınız bir gündesiniz. İnandığınız konularda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde işle ilgili konular var.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlarda yer alabilir, güzellik ve bakımınıza yönelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten uzak durmanız gereken bugün, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde abartılı duygular ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz için, enerjinizi dengelemeli ve tutarlı davranışlar sergilemeyi tercih etmelisiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk ve medya alanlarında hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Önemli anlaşmalardan kaçınmanız gerekiyor.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirsel çatışmalardan uzak kalmanız gerekiyor. Önemli bir hukuki davanız sonuçlanabilir.Uluslararası bir meselede sona gelinmiş olabilir. Ancak önemli olan buradaki tartışma ve çatışma şartlarına karşı sağduyu geliştirip bu durumu kazasız atlatmanızdır. Dolunay anaretik bir derecede gerçekleşeceği için oluşmasını istediğiniz konuda daha fazla enerji ve çaba sarf etmeniz gerekebilir. Dolunay sonrasında akşam saatlerine kadar kariyerinize odaklanabileceğiniz bir gündem geçerli olacaktır.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>