Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de yaşadığınız huzurun arkasında bir problem arıyorsunuz. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz. Çoktan tatil havasına girdiniz bile. Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini düşünmüyorsunuz bile.

Bugün para harcamak konusunda kararlısınız. Sizin dışarıda program yapma isteğinize dostlarınız ekonomik nedenlerle karşı çıkabilirler.

Bazı konularda çok iyimser bazı konularda kötümsersiniz. İki duyguyu da zaman zaman abarttığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonuna dair hoş planlarınız var. Yeni başlattığınız bir tamirat işinin engel olmasını istemiyorsunuz. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşünebilirsiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

23 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkilerimizde karşılıklı paylaşımı önemsememiz vehayatımızla ilgili konularda ciddiyetle durmamızı gerektiriyor. Saat 02:16 Ay-Mars görünümühayatımız, sorumluluklarımız, ilişkimizle ilgili konularda yaşanan baskıyı işaret ediyor. Birilerine veya hayatın şartlarına uymak zorunda bırakıyor bizi. Bu mecbur kalmalardan hoşlanmıyoruz. Saat 13:32-23:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Çünkü sonuçsuz kalma veya arzuladığınız şekilde gelişmeme ihtimali bulunmakta. Boşluk süresince yarım kalan işlerinizi yapabilir, düzenlemeniz gerekenleri halledebilir ve durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 23:14 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliği, günün geri kalanında, ilişkinizle alakalı meselelerin dengeli ve ölçülü bir şekilde gözden geçirilmesi yönünde faydalıdır. Yeniliklere açık ve hevesli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız yoğunlaşır. İletişimin her alanında ön saflarda yer alabilirsiniz. Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün eşinle, sevgilinle ya da çok yakın bir arkadaşınla sık sık anlaşmazlık yaşayabilir, fikir ayrılığına düşebilirsin.

23 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda her şey yavaş yavaş çözüme ulaşma noktasına gidecek.

23 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar yaşanabilir. Üstlerinizle yaptığınız çalışmalara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Bürokratik konular işlerinizin yavaşlamasına neden olabilir. Yakın çevrenizdeki konularda daha etkili olabilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kişisel cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kazançlarınızı aşan harcamalarınız yüzünden bütçenizin ayrıntıları gündeme gelecek. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız. Size sunulan teklifler her zaman karşınıza çıkmayabilir. Ailenizin sizden ilgi bekledikleri bir gün.

23 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumlulukların ön planda olduğu ciddi bir gün söz konusu olabilir. Saatlere, zamanlamaya, düzen ve disipline her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekiyor.

23 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraberyaptığınız insanlar bugün size yetişemeyebilir. İş alanlarınızda ve özel hayatınızda bazı sorunlar ortaya çıkarsa çok takılmayın.

23 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Kuzey Ay düğümü arasındaki zorlu etkileşim ilişkileri gerginleştirebilir. Beklemediğiniz bir borç çıkıp acil ödemek durumunda kalabilirsiniz. Sevgilinizden bir hiç uğruna ayrılamaya kalkmayın öfkeyle kalkan zararla oturur, bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Girdiğiniz bir yatırımdan çıkma kararı alabilirsiniz. Ödemeleri sizi zorlayabilir. Ortağınız ya da patronunuzla aranızda fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

23 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 55" R
Ay
Oğlak
01° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 20' 37"
Venüs
Koç
28° 48' 35"
Mars
Balık
28° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 35"
Satürn
Balık
16° 25' 02"
Uranüs
Boğa
22° 14' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 29"
Lilith
Başak
23° 08' 26"
True Node
Koç
15° 25' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>