Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, size ilgisinin bitmediğini bugün de belli edecek, Ama siz ilişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz. Reddetmek size inanılmaz bir mutluluk veriyor gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürüyor.

Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha huzurlu çıkmaya çalışmalısınız.

Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar paranız olsa size yetiyor. Bu yüzden de paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmıyorsunuz. Bugün başkaları için harcamalarınız olacak.

Uykusuzluk performansınızı etkiliyor. Uykusuz kalmamaya dikkat etmelisiniz. Son günlerin yorgunluğu olağanın üstünde bir dinlenme gerektiriyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün özel yaşamının ön plana çıkacağınıza işaret etmekte. Özellikle Evli olan Koç'lar eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz size karşı gardını almış izlenimi yaratması bu tavrının altında farklı nedenler olduğu düşüncesine kapılmanıza sebep olabilir Dikkat edin bu düşünce geri dönüşü mümkün olmayan tavırlar içine girmenize sebep olmasın. Yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu Kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanın.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:40 itibariyle etkili olacak, Ay-Terazi burcu geçişiyle güne adım atıyoruz. Ailevi-eviniz-ilişkinizle alakalı konularda dengeli paylaşımların ve  karşılıklı görüş alışverişte bulunmanın yararlı olacağını söylemek isterim. Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak İlkdördün etkisi altında, eviniz, aileniz,  geleceğiniz, duygu dünyanızla alakalı konularda güven içinde yaşamak arzunuz son derece yoğundur. Siz aile kurmak veya ailenizi  dış etkenlerden korumak, geçmişte yaşanan her  şeyi unutmak ve geleceğe güvenle bakmak istiyorsunuz. Yanınızda güçlü bir partner, sizi anlayacak bir eşe fazlasıyla ihtiyaç duymaktasınız. Bir can yoldaşına veya hayatınızdaki kişinin yarenliğine ihtiyacınız var. Kimileri, -Kendi aşım kaygısız başım diyerek tek başına ayakta durabileceğini düşünür. Bazıları ise, problemli bir evliliği inatla sürdürmeye çalışır.  Bir çoğunuz ise, güvenebileceği, sırtını dayayabileceği, güzel bir yuva kurabileceği, onu gerçekten sevebilecek bir kişinin özlemini duyabilir. İşte ilkdördün etkisi altında durumunuzu  gözden geçirmekte ve ilişkiye bakış açınızı tekrar ele almakta yarar var. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, finansal ortaklıklar evinizin yöneticisi olduğu için, sizin ailenizle ilgili  veya eşinize ait miras, mal, mülk ile alakalı konularda etkilidir. Bu ani bir kayıp, bir davanın sonuçlanması veya bu yönde girişimlerde bulunulması açısından da önem taşır. Bir yanıyla hemen çözüme kavuşturmak amacı diğer yanıyla hassasiyetin de göstergesidir. Aile içinde birlik ve beraberlik varsa sorun yaşanmaz. Ancak problemler varsa, sıkıntılar yaratabilir. Bu geçiş kimi Koçlar için de, aile içindeki bazı tartışmaların veya sizi hassaslaştıran, bizzat alakadar olmanızı gerektirecek bir durumun da göstergesidir. Taşınmak, ev satın almak, evin içinde eskimiş sorun çıkartan yerleri tamir etmek dönemin etkileri arasında yer alır. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,    

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın bu son zamanlarında, oldukça enerjiksiniz ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Yeni bir diyete veya spora başlayabilir, konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz. Ayın son günlerinde mücadele ortamlarına girebilir veya rekabetçi kişiliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Ancak, bu durum ilerlemek için dürüstlüğü elden bırakacağınız anlamına da gelmiyor tabii. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde mücadele içine girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Başarı için daha fazla angaje olmanız gerekebilir. Ailevi konularda duyarlı olmanız gereken zamanlardasınız. Acele etmeden karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çok büyük başarılar edinme fırsatı çıkacak. Ancak gözünüz açık olmalı ve şansları iyi değerlendirmelisiniz. Sizi seven insanlara sevgi ve özen göstermeyi ihmal etmeye başladınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren beklediğiniz muazzam bir haberi alabilir, teklif ve davetlerle karşılaşabilir, sevdiğiniz insanlarla vehayatınızda hayal ettiğiniz gibi bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün görüşmeleriniz varsa aldanma etkilerine karşı dikkatli olmalısınız. Konuşmalar ve görüşler sizi yanıltabilir. Hisleriniz ve bazı fikirleriniz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda risk alabilir, yatırımlar yapabilir, extra beklenmedik sürpriz kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızda olumlu bir şekilde değişmeye başlayacak bu dönemde ve inanın çok heyecanlı. Ani fırsatlar ve şanslar zamanı sizler için. Kişisel gelişimle ilgili konularda başarı yakalayabilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>